روانسر، دروازه بهشت گردشگری و کشاورزی /گردشگری و کشاورزی دو بال توسعه شهرستان روانسر است
20 دی 1403 - 20:20
بازدید 9
1
استاندار کرمانشاه: استاندار کرمانشاه گفت:گردشگری و کشاورزی دو بال توسعه شهرستان روانسر هستند و باید به این دو حوزه نگاه ویژه‌ای داشته باشیم. متولیان این دو بخش ضرورت دارد که برنامه‌های اساسی‌تر و جدی‌تری برای شهرستان روانسر تدوین کنند.
نویسنده : فاطمه عباسی منبع : تابناک کرمانشاه
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس در نشست شورای اداری که امروز چهارشنبه ۱۹ دی ماه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان روانسر برگزار شد، دکتر منوچهر حبیب بر لزوم توجه ویژه به پروژه بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأکید کرد و آن را یکی از اولویت‌های اصلی شهرستان دانست.

وی افزود: این بیمارستان به عنوان یک نیاز اساسی برای تأمین خدمات بهداشتی و درمانی مردم شهرستان باید در دستور کار قرار گیرد. ما باید با جدیت تمام پیگیری‌های لازم را انجام دهیم تا این پروژه هرچه سریع‌تر به مرحله اجرایی برسد.

حبیبی با تأکید بر پتانسیل‌های بالای منطقه اورامانات، این شهرستان را به عنوان دروازه بهشت گردشگری معرفی کرد، اظهار کرد: این سرزمین تابلوی زیبای خداوندی است، و قطعاً همه شما بیش از بنده به جهت اینکه در منطقه بودید و هستید، اشراف دارید و این مطالب را تأیید و تصدیق می‌فرمایید.

استاندار کرمانشاه  تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی موظف است تا مجوز ماده ۲۳ را برای این پروژه پیگیری کند. همکاران در وزارت بهداشت نیز در حال پیگیری این موضوع هستند و ما نباید زمان را از دست بدهیم.

استاندار ادامه داد: گردشگری و کشاورزی دو بال توسعه شهرستان روانسر هستند و باید به این دو حوزه نگاه ویژه‌ای داشته باشیم. متولیان این دو بخش ضرورت دارد که برنامه‌های اساسی‌تر و جدی‌تری برای شهرستان روانسر تدوین کنند.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: بر همه واجب است  که در این حوزه‌ها کمک کنیم تا فعال شوند و نفع و سود آن به مردم شهرستان روانسر برسد. هر کاری که نفع و سودش به مردم برسد، باید انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به این دو بخش، اظهار داشت: اگر به گردشگری و کشاورزی توجه کنیم، قطعاً رونق اقتصادی، حل مشکلات مردم و مهار بیکاری به دنبال خواهد داشت. همچنین با فعال شدن این دو بخش، شاهد مهاجرت معکوس خواهیم بود و بسیاری از افراد به روستا‌های روانسر بازخواهند گشت.

خدمتگزاری به مردم بالاترین شأن مسئولان است

استاندار کرمانشاه با اشاره به تقدیم ۱۴۰ شهید، به تعهد و غیرت مردم این استان نسبت به نظام و مسئولان، بیان کرد: مردم ما همواره در صحنه حضور داشته و در هر شرایطی از نظام حمایت کرده‌اند. این مردم شایسته بهترین خدمات هستند و ما به عنوان مسئولان وظیفه داریم دین خود را به این عزیزان ادا کنیم.

وی افزود: خدمتگزاری به مردم بالاترین شأن ماست و هیچ مسئولیتی بالاتر از این نیست. هرگاه مردم ما را تأیید کردند، آن زمان می‌توانیم بگوییم که به وظایف خود به خوبی عمل کرده‌ایم.

حبیبی همچنین تأکید کرد: حضور مستمر و میدانی در شهرستان‌ها برای پیگیری مسائل و مشکلات مردم ضروری است و با حضور در شهرستان‌ها، می‌توانیم به صورت مستقیم موضوعات را مطرح کرده و برای آنها چاره‌جویی کنیم تلاش خواهد کرد تا اعتماد مردم را جلب کرده و رضایت آنها را به دست آورد، زیرا این مردم همواره شایسته بهترین‌ها هستند.

در سفر‌های آینده به شهرستان‌ها، دیدار‌های مردمی را برگزار خواهیم کرد

استاندار کرمانشاه در سخنانی تأکید کرد : در سفر‌های بعدی خود به شهرستان‌ها، حتماً دیدار‌های مردمی را در دستور کار قرار خواهد داد.

وی گفت: اولین سفرهایم به شهرستان‌ها به منظور آشنایی با وضعیت موجود و مرور موضوعات مختلف است. هدف من از این سفر‌ها این است که در سفر‌های بعدی با دست پر و با اطلاعات کافی خدمت مردم برسیم و به عنوان مسئول، وظیفه دارم که به مردم گزارش دهم که چه اقداماتی انجام شده و چه کار‌هایی در این مدت صورت گرفته است. این گزارش‌ها باید به اطلاع مردم برسد تا آنها در جریان فعالیت‌ها و تلاش‌های ما قرار بگیرند.

حبیبی همچنین بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم و شنیدن مشکلات و نیاز‌های آنان تأکید کرد و گفت: این ارتباط می‌تواند به ما کمک کند تا بهتر و مؤثرتر به وظایف خود عمل کنیم و رضایت مردم را جلب کنیم.

 در تمامی شهرک‌های صنعتی استان به صورت چهره به چهره با مدیران واحد‌های تولیدی دیدار خواهم کرد

وی اعلام کرد که در تمامی شهرک‌های صنعتی استان به صورت چهره به چهره با مدیران واحد‌های تولیدی دیدار خواهد کرد و مسائل آنها را رصد خواهد کرد و هدف من این است که با حضور در واحد‌های تولیدی، مشکلات و چالش‌های آنها را از نزدیک بررسی کنم.

استاندار همچنین به اهمیت احیای واحد‌های تولیدی راکد اشاره کرد و عنوان کرد: احیای این واحد‌ها یکی از مأموریت‌های مهم فرمانداران و شهرداران است. اگر بتوانیم واحد‌های راکد را به چرخه تولید برگردانیم، به تأمین معیشت مردم کمک خواهیم کرد و در شرایط فعلی، معیشت مردم اولویت دارد و ما باید تلاش کنیم تا کارگران مشغول به کار شوند و درآمدی برای تأمین نیاز‌های خود داشته باشند. یکی از مهم‌ترین مأموریت‌هایی که برای فرمانداران تعریف کرده‌ام، احیای واحد‌های تولیدی راکد است.

مقام ارشد استان همچنین بر لزوم تهیه گزارش‌های ماهانه از وضعیت واحد‌های تولیدی تأکید کرد وافزود:فرمانداران باید این واحد‌ها را شناسایی کرده و تصمیمات لازم را اتخاذ کنند. همچنین، معاونت اقتصادی استانداری نیز پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد تا در صورت نیاز به تصمیمات استانی یا ملی، اقدامات لازم صورت گیرد.

روانسر، دروازه بهشت گردشگری و کشاورزی /گردشگری و کشاورزی دو بال توسعه شهرستان روانسر است

توسعه مجتمع‌های خدمات رفاهی در اورامانات برای جذب گردشگر ضروری است

در ادامه، استاندار به موضوع مجتمع خدمات رفاهی در منطقه گردشگری اشاره کرد و گفت:منطقه اورامانات با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی خود نیازمند گسترش مجتمع‌های خدمات رفاهی و اقامتی است. باید پیگیری کنیم تا این مجتمع به بهره‌برداری برسد و قول‌هایی که در این زمینه داده شده، محقق شود.

وی همچنین از مسئول یکی از بانک‌ها که در تأمین مالی این پروژه کمک کرده بود، خواست تا همکاری بیشتری با مسئولان محلی داشته باشد تا سرمایه‌گذاری‌های لازم جذب شود.

استاندار کرمانشاه همچنین بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی برای جوانان تأکید کرد و تصریح کرد: ورزش یکی از ارکان مهم برای پرورش نسل جوان و ایجاد نشاط اجتماعی است. مسئولین ورزش و جوانان باید اهتمام جدی در توسعه زیرساخت‌های ورزشی داشته باشند تا جوانان بتوانند در محیطی مناسب به فعالیت‌های ورزشی بپردازند.» وی افزود: «ایجاد امکانات ورزشی متنوع و دسترسی آسان به آنها می‌تواند به افزایش فعالیت‌های ورزشی در سطح شهرستان کمک کند.

در بخش دیگری از سخنان خود، استاندار کرمانشاه به مسیر کرمانشاه-روانسر-پاوه اشاره کرد و گفت: این مسیر اصلی منطقه اورامانات است و باید ارتقا پیدا کند. ایمنی این مسیر باید افزایش یابد و نقاط حادثه‌خیز حذف شود تا تعداد گردشگران بیشتری جذب کنیم.

استاندار با تأکید بر ضرورت همکاری و همفکری بین دستگاه‌های مختلف، خاطر نشان کرد:فقط با همکاری و هم‌افزایی می‌توانیم به اهداف توسعه‌ای خود دست یابیم. همه ما باید برای خدمت به مردم تلاش کنیم و این موضوع باید در اولویت برنامه‌های ما قرار گیرد.

وی از مسئولان خواست تا این موضوع را با جدیت پیگیری کنند و خاطرنشان کرد که بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل می‌تواند نقش بسزایی در رونق اقتصادی و جذب گردشگر داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مشترک، شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌های مختلف شهرستان باشیم.

تأمین مسکن ۸۰ واحد نهضت ملی و حل مشکلات آب آشامیدنی منطقه شاهو

استاندار کرمانشاه در این نشست، به موضوع تأمین مسکن برای ۸۰ واحد نهضت ملی اشاره کرد و گفت: بنیاد مسکن متولی این پروژه است و قول داده‌اند که ان‌شاءالله در عید نوروز، این ۸۰ نفر صاحب خانه شوند و بتوانند شیرینی این لحظه را به خانواده‌های خود هدیه دهند.

وی با تأکید بر اهمیت همکاری بانک مسکن و مردم برای تکمیل آورده‌ها، افزود: این همکاری می‌تواند به بنیاد مسکن کمک کند تا هر چه سریع‌تر این پروژه به سرانجام برسد. وعده ما این است که ان‌شاءالله در عید نوروز، مردم کلید خانه‌هایشان را دریافت کنند.

استاندار همچنین به موضوع آب آشامیدنی منطقه شاهو اشاره کرد و افزود: آب آشامیدنی یکی از نیاز‌های اساسی مردم است و باید به این موضوع ورود جدی داشته باشیم. اهالی منطقه در مورد مشکلات آب تذکراتی به من داده‌اند و امیدوارم با همکاری شرکت آبفا، این مشکل حل شود.

وی همچنین از درخواست اهالی منطقه برای جابجایی جاده و ایجاد یک مجتمع دامداری خبر داد و گفت: این مجتمع دامداری در مسیر ما قرار دارد و بسیار فعال و زنده است. باید این جابجایی مصوب شود تا مشکلات آنها حل گردد.

استاندار کرمانشاه در پایان بر لزوم همدلی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: تنها با تلاش مشترک می‌توانیم به خواسته‌های مردم پاسخ دهیم و شرایط زندگی آنها را بهبود بخشیم.

روانسر، دروازه بهشت گردشگری و کشاورزی /گردشگری و کشاورزی دو بال توسعه شهرستان روانسر است

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.