به گزارش گفتمان زاگرس: رضا داودی با اشاره به آخرین وضعیت پروژههای آبرسانی روستایی کرمانشاه، اظهار کرد: برنامه کلی ما این است که تا پایان سال ۱۴۰۵ و در قالب یک برنامه سه ساله آبرسانی به ۸۶۰ روستای استان را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه این برنامه تقریبا از اواخر سال گذشته آغاز شد و تاکنون آبرسانی به ۳۷۲ روستای استان انجام شده، گفت: بنا داریم با آبرسانی به حدود ۲۰۰ روستای دیگر تعداد روستاهای آبرسانی شده را تا پایان سال آینده به حدود ۵۶۰ روستا برسانیم و در سال سوم و آخر برنامه ۳۰۰ روستای باقی مانده را نیز آبرسانی کنیم.
داودی افزود: تا پایان سال ۱۴۰۴ که سال دوم برنامه است، تنش آبی ۹۰ درصد روستاهای کرمانشاه برطرف خواهد شد و سپس سراغ روستاهایی میرویم که تاسیسات آبی دارند، اما تاسیسات آنها فرسوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه برای آبرسانی به روستاها سه اولویت داریم، عنوان کرد: گام اول آبرسانی به روستاهای فاقد آب است. در گام دوم سراغ روستاهای دارای تنش آبی میرویم و در گام آخر که مربوط به سال آخر پروژه است سراغ روستاهایی میرویم که تاسیسات آب دارند، اما تاسیسات آنها فرسوده بوده و نیازمند بهسازی است.
وی معتقد است، با اجرای این برنامه و تا پایان سال ۱۴۰۵، تقریبا دیگر روستای دارای تنش آبی در استان نخواهیم نداشت.
برای اکثر شهرهای استان نگرانی از بابت تنش آبی نداریم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه در ادامه به وضعیت تنش آبی شهرهای استان خصوصا در فصل گرمای سال آتی اشاره کرد و ادامه داد: خوشبختانه وضعیت تامین آب اکثر شهرهای استان پایدار است و مشکلی برای تامین آب آنها نداریم.
وی با بیان اینکه در شهر کرمانشاه نیز تقریبا در اکثر محلات تنش آبی نداریم، افزود: با اقداماتی که طی ماههای اخیر انجام دادیم، دیگر گزارشی از سمت مردم مبنی بر مشکل قطعی آب نداریم.
وی تاکید کرد: این امکان وجود دارد که در برخی محلات شهر اسلام آبادغرب مشکلاتی ایجاد شود که برای جلوگیری از این امر نیز طرحهایی در دست اجرا داریم.
داودی با بیان اینکه اکنون در شهرستانهای غربی استان، شهرستانهای منطقه اورامانات، کنگاور، صحنه و هرسین و نیز شهرهایی مانند سرمست، بانهوره و میرآباد مشکل تامین آب نداریم، یادآور شد: برای اکثر این شهرها پروژههایی را اجرا کردهایم که کمک میکند دیگر تنش آبی را در آنها شاهد نباشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه سنقر را نیز از دیگر شهرهایی برشمرد که ممکن است برخی محلات آن دچار تنش آبی شوند و افزود: برای سنقر نیز پروژههایی در دست اجرا داریم تا در بلندمدت تامین ۱۰۰ تا ۱۲۰ لیتر آب از سد سلیمانشاه جایگزین تامین آب از سراب «گزنهله» شود.
داودی ادامه داد: برنامههای کوتاه مدتی را نیز برای رفع تنش آبی سنقر در حال اجرا داریم که در صورت تامین اعتبار تا خرداد و قبل از تنش آبی سال آینده اجرایی خواهد شد.
وی به تک منبعی بودن تامین آب در برخی شهرهای استان از جمله هرسین نیز اشاره کرد و با بیان اینکه برای پایداری آب این شهرها نیز برنامه داریم، گفت: برای مثال در هرسین پروژهای در قالب حفر سه حلقه چاه و اجرای ۲۵ کیلومتر خط انتقال تعریف کردیم که اجرای آن هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و به دنبال گرفتن مجوز ماده ۲۳ آن هستیم تا بتوانیم آبرسانی هرسین را در بودجه سنواتی کشور لحاظ کنیم.
داودی یادآور شد: با وجود همه اقدامات انجام شده توقع داریم مردم نیز مدیریت مصرف و صرفهجویی در مصرف آب را در دستورکار داشته باشند.
ثبت دیدگاه