گفتمان: آبدانان را به شهر علم و دانش و پرورش دهند نخبگان علمی در سطح کشور می شناسند اما این فقط یک روی سکه است و روی دیگر آن فقر و بیکاری، نبود فرصت شغلی و عدم سرمایه گذاری در حوزه زیرساختی، از این شهر به اذعان همگان خطه ای کم برخوردار و محروم با خیل عظیم جوانانی بیکار و شرایط اقتصادی ضعیف ساخته است.
این در حالی است که این منطقه بکر دارای ثروتهای بالقوه ای است که در صورت بالفعل شدن نقش مهم و تعیین کننده ای در شرایط اقتصادی و رفع معضل بیکاری که منشا بسیاری ناهنجاری ها است ایفا خواهد کرد.
یکی از این ثروتهای خدادادی میدان گازی سمند یا به اصطلاح محلی «چاههای قِیه» (قدح) که سالها متروکه و مسکوت مانده است.
در سال ۱۳۵۵ بود که حکومت وقت به منظور بهرهبرداری و استحصال گاز از میدان گازی کشف شده سمند در منطقه قدح ۳ حلقه چاه حفر اما دو سال بعد پلمپ گردید.
پلمپ شدن این چاههای همانا و به فراموشی سپرده شدن میدان گازی سمند همانا، تا اینکه طی یکی دو سال اخیر زمزمه های مبنی بر بهره برداری از این میدان گازی سرزبونها افتاده و روزنه امید در دلها زنده که این چاهها مشکل بیکاری و اقتصاد آبدانان را مرتفع خواهند کرد.
میسر شدن این امر مهم مستلزم اراده و پیگیری استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی است که از قضا هر دو متعلق به این خطه بوده و بخوبی با ظرفیتها، داشته و نداشته های منطقه آشنا و میتوانند با رایزنی و گسیل سرمایه گذار شرایط برای احیا و بهره برداری از این میدان گازی فراهم و آبدانان را در ریل توسعه قرار دهند.
ثبت دیدگاه