به گزارش گفتمان زاگرس: حمید ملانوری شمسی روز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه همدان افزود: پسندیده نیست که طرح نیمه کاره ای اعتبار و پول در حساب داشته باشد اما مسئول دستگاه برای جذب و هزینه کرد آن اقدامی نکند.
وی تاکید کرد: مدیران اجرایی نسبت به رصد و پیگیری برای جذب اعتبار طرح ها و تکمیل پروژه های در دست اجرا تلاش کنند.
ملانوری شمسی، کسب رتبه های برتر ملی توسط سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان را نشان از حرکت مثبت و رو به جلو در رقابت با دستگاه های همتراز کشور دانست.
استاندار همدان با بیان اینکه نباید شاهد انباشت تخصیص ها باشیم اضافه کرد: فرآیند مقدماتی برای اجرای پروژه به موقع انجام شود تا بتوان پیش از رسیدن پایان سال مالی اعتبارات را جذب کنند.
وی ادامه داد: ملاک ارزیابی ما جلب نظر و رضایتمندی مردم است بنابراین کسب این توفیقات در صورتی که جلب نظر و رضایت مندی مردم را داشته باشد ارزشمند است در غیر اینصورت تنها در قالب دریافت لوح ارزشی ندارد.
استاندار همدان بیان کرد: یکی از موارد مورد تاکید رهبری فرزانه انقلاب و سران سه قوه، توجه جدی به پیشرفت روستاها است.
ملانوری شمسی اضافه کرد: کمبود امکانات و رفاهیات در روستاها موجب مهاجرت روستاییان به شهر و سکونت اغلب آنها در مناطق حاشیه ای به علت درآمد اندک و هزینه بالا زندگی در مناطق شهری، شده است.
وی افزود: هم اینک ۲۲ درصد جمعیت در روستاها ساکن هستند که علت کاهش این آمار، تبدیل شدن روستاها به شهر و مهاجرت روستاییان است.
ملانوری شمسی بیان کرد: شناسایی نیروهای مستعد درون سازمانی استانداری همدان شروع و آزمون تعیین، سطح روز گذشته در استانداری برگزار شد.
استاندار همدان اظهارکرد: باید خدمات و امکانات را به روستاها برد تا با این کار علاوه بر تثبیت جمعیت موجود، زمینه مهاجرت معکوس به روستاها را فراهم کرد.
وی افزود: این اقدام استان همدان برای شناسایی نیروهای مستعد مورد تایید وزرای کشور و آموزش و پرورش در سفر به همدان قرار گرفت و آنها خواستار الگو برداری از این طرح شدند.
استاندار همدان تاکید کرد: شناسایی نیروی انسانی توانمند، تقویت و مسوولیت دادن به آنها، مجموعه را در اجرای بهینه ماموریت ها کمک می کند.
وی اظهارکرد: سند تحول و پیشرفت کلید موفقیت استان است بنابراین تهیه و تدوین هر چه بهتر این سند و نقشه راه باید تلاش کرد که در این راستا با شناسایی ضعف ها و قوت ها و رسیدن به یک ادبیات واحد، ۲۵ بهمن نسخه اولیه سند تهیه سپس به سمت تهیه نقشه میرویم.
ملانوری شمسی با بیان اینکه در شورای برنامه ریزی برای ۱۵ درصد اعتبارات تصمیم گیری می شود گفت: ۸۵ درصد مابقی در سطح ملی توزیع می شود بنابراین مدیران برای جذب هرچه بیشتر این اعتبارات تلاش کنند چراکه موفقیت ما در گرو جذب بیشتر اعتبارات ملی است.
وی در ادامه با پراهمیت دانستن ماموریت مرکز اسناد و کتابخانه ملی گفت: یک سری اسناد شاید کم اهمیت و بی اهمیت در اختیار افراد برای نسل آینده بسیار ارزشمند است.
بالاترین مقام اجرایی استان همدان افزود: اسنادی که از گذشته به دست ما رسیده مورد استناد و افتخار ما در مباحث تاریخی و فرهنگی است.
ملانوری شمسی افزود: این اسناد تاریخی به ما هویت می دهد و برای نسل آینده اعتبار دارد.
استاندار همدان گفت: همایش بین المللی هگمتانه نیز بهار سال آینده برگزار می شود که در این باره هم باید برنامه ریزی منسجم صورت گیرد.
وی بیان کرد: ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ نمایشگاه ملی گردشگری برگزار می شود که می توان با بهره گیری از این ظرفیت، اطلاع رسانی از داشته های تاریخی، توریستی استان و قرار دادن آنها در مسیر سرمایه گذاری، همدان را به مقصد گردشگری جهان تبدیل کرد.
وی با بیان اهمیت مدیریت بهینه مصرف آب افزود: ظرفیت سدهای همدان ۱۰۶ میلیون متر مکعب است که به دنبال بارندگی ها ۵۰ درصد آن آبگیری شد و امیدواریم با تداوم بارش ها در فصل بهار سال آینده همه قنات ها، چشمه ها و سدها پر آب شود.
وی تاکید کرد: هدف از تعطیلی ادارات مدیریت مصرف انرژی است بنابراین روشن ماندن سیستم گرمایشی در روز تعطیل به منظور گرم ماندن فضای اداره پذیرفتنی نیست.
نماینده مجلس: همدان برای تحقق رشد هشت درصدی اقتصاد پیشگام شود
نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: تحقق رشد هشت درصدی تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مورد مطالبه رهبری فرزانه انقلاب است که انتطار می رود مدیران همدان در این زمینه پیشگام شوند.
احمد آریایی نژاد بیان کرد: مدیران این استان حتی می توانند فراتر از برنامه هفتم پیش بروند و به اسناد بالادستی دست یابند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: همدان در تحقق رشد هشت درصدی اقتصاد باید به الگویی برای سایر نقاط کشور تبدیل شود.
آریایی نژاد ادامه داد: موضوع آموزش در برخی ادارات جدی گرفته نمی شود و افراد ساعاتی را یک کارگاهی تنها با هدف گرفتن گواهی می گذرانند در حالیکه آموزش باعث ارتقای افراد و رشد اداره می شود.
نماینده مردم شهرستان ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود کمبود اعتبارات، بیش از قبل نیاز به صرفه جویی در انرژی است که باید به این موضوع توجه جدی شود.
وی اظهارکرد: طرح های متعدد در دست اجرا در شهرستان ها نیمه کاره رها شده در حالیکه با رقم اندک این طرح را می توان به سرانجام رساند.
نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: تاخیر در اجرای طرح ها موجب از بین رفتن سازه آنچه که تاکنون انجام شده می شود و این رویه در اصل تباه کردن و از بین رفتن بیت المال است.
آریایی نژاد اظهار کرد: به دنبال راه اندازی سد کلان ملایر چاه های اراضی اطراف سد خشک و مقرر به تخصیص حقابه به این اراضی شد اما هم اینک حقابه را به کشاورزان می فروشند که این موضوع به چالش جدی تبدیل شده است.
محسن معصوم علیزاده افزود: طرح موزه و مخزن امن غرب کشور در دست اجرا است که مخزن آن تکمیل و برای بکارگیری ۱۰ نیرو در این محل رایزنی شد که نهادهای مسئول با این درخواست مخالفت کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان نیز گفت: ۵۰ هزار شی با ارزش کشف شده که نیمی از آنها در مخزن ناامنی نگهداری می شود.
وی افزود: چنانچه امکان جذب این تعداد نیرو فراهم نشود اشیای در معرض نگهداری ناایمن قرار گرفته و فضای افتتاح شده بلااستفاده می ماند.
ثبت دیدگاه