پای سرمایه‌گذاران به «چالابه» باز می‌شود؟
07 بهمن 1403 - 14:50
بازدید 12
0
معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: وجود برخی چالش‌ها مانع از آن شده که تاکنون سرمایه‌گذاران برای احداث پروژه‌های گردشگری در چالابه ورود جدی داشته باشند.
نویسنده : فاطمه عباسی منبع : ایسنا
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس: علیرضا مرادی بیستونی از چالابه به عنوان یکی از مناطق تفرجگاهی مهم کرمانشاه نام برد و اظهار کرد: هر ساله طبیعت گردان، گردشگران و کوهنوردان زیادی از این منطقه دیدن می‌کنند و همین مسئله باعث شده تا چالابه به یکی از مناطق تفرجگاهی شلوغ کرمانشاه تبدیل شود.

وی افزود: با وجود اینکه این منطقه به مقصد گردشگری در حومه شهر کرمانشاه تبدیل شده، اما متاسفانه هیچ زیرساخت گردشگری در آنجا وجود ندارد.

معاون گردشگری و سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان تصریح کرد: طی سالهای گذشته سرمایه گذارانی بوده‌اند که درخواست سرمایه گذاری در این منطقه را داشته‌اند، اما وجود برخی چالش‌ها سبب شده تا از تصمیم خود منصرف شوند.

وی اضافه کرد: چالابه یک منطقه حفاظت شده محیط زیستی است که این مسئله عاملی شده تا امکان اجرای هر نوع پروژه گردشگری در آن وجود نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: برای کمک به ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه به سراغ مالکین زمین‌های آنجا رفتیم و از آنها درخواست شد خودشان برای سرمایه‌گذاری و احداث پروژه‌های گردشگری در این منطقه ورود کنند.

مرادی بیستونی تاکید کرد: از طرفی بخش زیادی از زمین‌های این منطقه مالکیت بخش خصوصی دارند و به همین دلیل با محدودیت زمین برای سرمایه گذاری نیز در این منطقه مواجه هستیم.

معاون گردشگری و سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان یادآورشد: خوشبختانه یکی از مالکین این زمین‌ها با این درخواست موافقت کرده و قرار است یک مجتمع گردشگری مشتمل بر واحدهای پذیرایی، اقامتی، ورزشی و فرهنگی را در چالابه احداث کند.

وی با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه گردشگری کاملا مطابق با ضوابط محیط زیستی خواهد بود، اظهار کرد: سرمایه‌گذار در حال تهیه نقشه و طرح اولیه برای اجرای پروژه‌های گردشگری در این منطقه است.

مرادی بیستونی اظهار کرد: امیدواریم با حضور این سرمایه گذار، معضل سرمایه گذاری در چالابه پس از سالها به نتیجه برسد.

چندی پیش سعید دزفولی نژاد مدیرکل محیط زیست استان در خصوص ساماندهی ورودی «چالابه» گفته بود: اوایل امسال فراخوان جذب سرمایه‌گذار در این منطقه داده شد و یک سرمایه‌گذار پای کار آمد و طرح خود را ارائه داد که این طرح ایراداتی داشت و اکنون منتظریم مشکلات طرح برطرف شود. در نهایت این طرح باید به تایید سازمان حفاظت از محیط زیست هم برسد.

وی با بیان اینکه ما موافق ساماندهی چالابه به عنوان ورودی منطقه حفاظت شده بیستون هستیم، تاکید کرد: رویکرد حفاظت مشارکتی بهترین راهکار برای این امر است که با مشارکت بخش خصوصی هم امکاناتی اولیه‌ای برای استفاده مردم در این منطقه فراهم شود و هم آسیبی به منطقه وارد نشود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.