استاندار همدان: کارهای بر زمین مانده اجرا می شود
13 بهمن 1403 - 16:02
بازدید 13
1
استاندار همدان گفت: کارهای بر زمین مانده و نیازهای ضروری استان یک به یک در حال اجراست که بخشی از آنها پایان یافته و تعدادی هم در دست پیگیری است.
نویسنده : فاطمه عباسی منبع : ایرنا
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس: حمید ملانوری شمسی روز شنبه در مراسم روز پاسدار با تبریک اعیاد شعبانیه بیان کرد: سپاه پاسداران و نهاد مردمی بسیج به اقتضای مسائل مهم جامعه از جمله حل مشکل اشتغال و معیشت که بسیاری از آسیب های اجتماعی نشات گرفته از آن است به دولتمردان و مدیران اجرایی کمک کنند.

بالاترین مقام اجرایی استان همدان ابراز امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت بزرگی که در سپاه پاسداران و نهاد مردمی بسیج وجود دارد مردمی یودن را در فعالیت ها شاهد باشیم.

وی افزود: به فرموده پیامبر اکرم (ص) شعبان ماه آمرزش گناهان است بنابراین کسانی که توفیق درک این ماه را دارند با عبادات برای بهره گیری بهتر از فیوضات این ماه تلاش کنند.

ملانوری شمسی گفت: تقارن دهه مبارک فجر با اعیاد شعبانیه بسیار فرخنده و مبارک است و با توجه به همزمانی آغازین روز دهه فجر با روز اول ماه مبارک شعبان امید می رود این تقارن منشا خیرات و برکات و خبرهای خوب برای ملت ایران و همه ملت های مسلمان و آزادیخواه باشد.

استاندار همدان اضافه کرد: نامگذاری روز میلاد امام حسین(ع) به نام روز پاسدار، خلاقیت و ابتکار بزرگی است و پاسداران در مسیر حراست و جهاد برای حفظ میراث ماندگار، ارزش بزرگ انسانی و جامعه بشری با چشمانی بینا و تیزبین و ترسیمی مسیر رو به جلو قرار دارد.

ملانوری شمسی اظهارکرد: کسی بهتر از امام حسین (ع ) به عنوان انسانی جامع نگر و کامل با این همه این ظرفیت ها نمی شناسیم و آنچه در دوران امامت و واقعه عاشورا رخ داد ظهور و بروزی از این شاخصه ها است.

استاندار همدان تاکید کرد: پاسداری از حریم و حرم مکتب و جریان خدایی و فعالیت های همه بزرگان و امامان برای نو شدن روز به روز جامعه بشری است تا بتواند به عزت، عظمت و کرامتش افزوده شود و انسان ها ذیل ظرفیت هایی که خداوند خلق کرده زندگی خوبی و انسانی داشته باشند.

وی یادآوری کرد: سید و سالار شهیدان با یک حرکت بزرگ، ماندگاری مکتب اسلام و میراث بزرگ نبی اکرم (ص) را پایدار کرد و ایشان درس ایثار، آزادگی و گذشت داد، آمرزش و به معنای واقعی، خداباوری، معنویت، ولایتمداری، در صحنه بودن و آینده نگری را به ما آموخت.

ملانوری شمسی اضافه کرد: مکتب اسلام از منظر اعتقادی و دینی به کمک به همنوعان توجه دارد و مولفه هایی همچون صدقه، خمس، زکات، هبه و کارهای نیکوکارانه را پیش بینی کرده است و اینها کمک می کند جامعه بشری در مسیر صحیح قرار بگیرد.

وی گفت: به طور حتم باید کسانی باشند که از همه آنچه خداوند برای نشاط و شادابی، زندگی درست، کمال و ترقی ایجاد کرده صیانت و پاسداری و نسل به نسل منتقل کنند.

استاندار همدان افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عصر حاضر در ادامه حرکت های سپاه های اسلام از بدو شروع این مکتب تاکنون، تلاش کرده تا بتواند از این جریان و فرهنگ و اصالت به خوبی حراست و به نسل آینده منتقل کند.

ملانوری شمسی افزود: یکی از وظایف همه پاسداران این نهضت اسلامی، توجه و جلوگیری از انحرافات در عصر حاضر به خصوص به علت توسعه شبکه های اطلاعاتی در جامعه است تا مسیر جامعه برای رسیدن به کمال متوقف نشود و این اصالت ها در یک مکتب جامع حفاظت شود و تداوم یابد.

استاندار همدان ادامه داد: معظم له در گام دوم انقلاب نگاه و توجه ما را به این ظرفیت مهم و اساسی جلب کرد تا بدانیم علت مقاومت کشورمان در انقلاب و دفاع مقدس، در این تحریم ها و تهدیدها، پیشرفت ها بر پایه حضور مردم به ویژه جوانان است.

وی بیان کرد: بعد از گذشت بیش از ۴۰ سال از عمر انقلاب نیازمند تغییر و تحول در نگرش ها، تفکرات و اندیشه ها و رفتار هستیم و رهبری فرزانه انقلاب نیز در گام دوم انقلاب بر بهره گیری از توان جوانان تاکید کردند.

ملانوری شمسی اضافه کرد: در گام دوم انقلاب به جوان های مستعد با انگیزه ای نیاز داریم هر چند این جوان ها سوال ها و ابهامات زیادی جلو چشمشان است و آنها امروزه مسئول روز جهان را دیه و تفسیر می کنند.

وی با بیان اینکه سرعت پیشرفت های علم و تکنولوژی در جهان بسیار بالا است تصریح کرد: این در حالیست که هنوز ما در زمینه پوشش کامل دولت الکترونیک در دستگاه های اجرایی تلاش می کنیم که ۱۰۰ درصد هم عملیاتی نشده است.

استاندار همدان ادامه داد: سازمان های سکویی و پلتفرمی در بخش خصوصی و سازمان عمومی غیر دولتی در حال راه اندازی است در حالیکه هنوز ما با مفاهیم و کارکرد سکویی آشنایی خوبی پیدا نکردیم.

وی گفت: سپاه و بسیج از روز شکل گیری به اقتضای زمان و مکان حضور جدی و موثری داشته است و در صحنه های مختلف جهاد و دفاع از میهن، سازندگی، بخش سلامت، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، اشتغال، حوزه عمرانی و کمک به محرومان تلاش کرده است.

ملانوری شمسی با عنوان اینکه مجهز شدن به علم و مهارت، جامعه را رو به جلو می برد تاکید کرد: هوش مصنوعی اثرات جدی خود را می گذارد و امروزه علم جامعه را مدیریت می کند.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید در حوزه اطلاع رسانی و جهاد تببین حضور جدی داشته باشیم افزود: اگر در کشور کاری صورت می گیرد این حق مردم است که این کارها را بدانند و حق خدمت دهندگان است که خدمتشان به جامعه عرضه شود.

ملانوری شمسی بیان کرد: جهاد تبیین و بیان دستاوردهای نظام به معنای واقعی راهی برای جلوگیری از یاس و ناامیدی به نظام حکمرانی و نظام مدیریتی کشور به عنوان پاشنه آشیل بسیاری از مسایل امروز است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.