بی‌مهری دستگاه‌های دولتی‌ به مسکن مهر
29 شهریور 1399 - 10:43
بازدید 197
6

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: کلیه دستگاه‌های دولتی ذی‌ربط در انجام تعهدات خود در خصوص مسکن مهر کوتاهی و تأخیر داشته‌اند. به گزارش گفتمان زاگرس:حسینعلی مقصودی امروز با بیان اینکه طبق برنامه کل سهمیه مسکن مهر در چهارمحال و بختیاری ۲۲ هزار و ۴۷ واحد بود، گفت: از این تعداد به تفکیک […]

پ
پ

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: کلیه دستگاه‌های دولتی ذی‌ربط در انجام تعهدات خود در خصوص مسکن مهر کوتاهی و تأخیر داشته‌اند.

به گزارش گفتمان زاگرس:حسینعلی مقصودی امروز با بیان اینکه طبق برنامه کل سهمیه مسکن مهر در چهارمحال و بختیاری ۲۲ هزار و ۴۷ واحد بود، گفت: از این تعداد به تفکیک جمعیت هشت هزار و ۶۰۶ واحد مربوط به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و ۱۳ هزار و  ۴۴۱ واحد مربوط به شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از کل واحدهای ساخته شده مسکن مهر در استان سه هزار و ۸۵۲ واحد توسط انبوه‌ساز، هفت هزار و ۶۲۲ واحد توسط تعاونی‌ها، ۶۹۸ واحد توسط گروه ساخت و نه هزار و ۸۷۵ واحد توسط خود مالک ساخته شده است.

تشریح وضعیت ارائه خدمات زیرساخت در مجتمع‌های مسکن مهر استان

مقصودی با اشاره به ارائه خدمات زیرساخت در مجتمع‌های مسکن مهر استان، عنوان کرد: تاکنون در شهرکرد، دو مجموعه آموزشی در محله ۳۶ منظریه (سفت‌کاری توسط راه و شهرسازی و تکمیل توسط نوسازی مدارس انجام شده)، یک مجتمع آموزشی، سه باب مسجد در محلات ۳۵،۳۶،۳۷ منظریه، یک مجتمع درمانی در محله ۳۶ منظریه و یک کلانتری در همین منطقه ساخته شده است.

وی افزود: همچنین در بروجن یک مجموعه آموزشی در فاز یک الهیه، یک باب مسجد در فاز یک الهیه، یک باب مسجد در فاز دو الهیه، یک مجتمع درمانی در الهیه، یک کلانتری در الهیه ساخته شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هم اکنون دو باب مسجد در شهرهای شلمزار و فرادنبه در دست ساخت است، توضیح داد: دو مجتمع و کلینیک درمانی، دو مجموعه ورزشی، 50 واحد تجاری در منظریه شهرکرد و 10 واحد تجاری در الهیه بروجن توسط بخش خصوصی ساخته شده است.

کوتاهی کلیه دستگاه‌های دولتی در انجام تعهدات خود در خصوص مسکن مهر

وی گفت:کلیه دستگاه‌های دولتی ذی‌ربط در انجام تعهدات خود در خصوص مسکن مهر کوتاهی و تأخیر داشته‌اند.

مقصودی، مهاجرت بی‌رویه از روستاها به شهر، عدم وجود امکانات روبنایی (آموزشی، درمانی، فرهنگی) متناسب با جمعیت و خانوار، اختلافات فرهنگی و قومیتی ساکنین در سایت‌های مسکن مهر، مکان‌یابی نامناسب در بعضی از شهرها، ضعف اجزای تعاونی‌ها و افزایش قیمت ساخت متناسب با افزایش تورم را از مهمترین چالش‌های مسکن مهر در استان برشمرد.

وی، انتقال سرمایه‌های سرگردان به بخش تولید، رفع مشکل مسکن برای خانواده‌های کم‌درآمد، تولید مسکن و جلوگیری از افزایش قیمت مسکن، ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی را از مزایای مسکن مهر عنوان کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی گفت: عدم کنترل لازم در کیفیت اجرا و مصالح مصرفی، ایجاد مشکلات اجتماعی برای اعضاء و سازندگان و مدیران عامل در پروژه‌هایی که بصورت تعاونی اجرا شدند و مهاجرت از روستاها به شهرها از جمله معایب مسکن مهر است.

چه عواملی روند اجرای مسکن مهر را با کندی مواجه کرد؟

وی همچنین اشتغال افراد غیرمتخصص و ناکارآمد در تعاونی‌های مسکن و سوءاستفاده برخی افراد سودجو و ناکارآمد در برخی از پروژه‌ها به‌خصوص تعاونی را از دیگر مشکلات مسکن مهر نام برد.

مقصودی، عدم تأمین آورده اعضاء در برخی پروژه‌ها، تورم ناشی از طولانی‌شدن مدت ساخت، عدم انجام تعهدات به موقع دستگاه‌های خدمات‌رسان و بانک‌ها و عدم تخصص لازم فنی و توان مالی مدیران تعاونی‌ها را از جمله عوامل مؤثر در کندی روند اجرای مسکن مهر عنوان کرد.

فارس

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.