اقتصادی
| 8 ساعت قبل

۶۵۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در ایلام معدوم سازی شد

به گزارش گفتمان زاگرس، یونس احمدی از آغاز طرح نظارت بهداشتی که از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز و تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشته، ۲۰ اکیپ دامپزشکی در سطح استان فعال بوده‌اند و بر بهداشت عمومی و سلامت فرآورده‌های خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه نظارت داشته‌اند.

وی افزود: در این مدت، ۶ هزار مورد بازدید از مراکز توزیع و عرضه انجام شده که طی آن، ۲۸۷ مورد تذکر بهداشتی به مراکزی که نکات لازم را رعایت نکرده بودند، داده شد. همچنین در راستای حفظ سلامت مصرف‌کنندگان، ۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف ضبط و معدوم شد. در همین طرح، ۱۹ مورد تخلف نیز به مراجع قضائی ذی‌ربط ارجاع داده شد.

احمدی در خصوص نظارت بر کشتارگاه‌ها گفت: در این بازه زمانی، یک هزار و ۷۱۳ رأس دام سبک (گوسفند و بز) در کشتارگاه‌ها ذبح شدند که پس از بازرسی بهداشتی، مجوز مصرف برای ۳۳ هزار کیلوگرم گوشت صادر شد. همچنین ۱۸۷ رأس دام سنگین نیز کشتار گردید و ۳۵ هزار کیلوگرم گوشت گاو و گوساله مورد تأیید بهداشتی قرار گرفت.

وی در پایان به عملکرد کشتارگاه‌های طیور استان نیز اشاره کرد و گفت: طی این طرح، تعداد ۲۳۴ هزار قطعه طیور به وزن ۵۱۳ هزار کیلوگرم کشتار و تحت نظارت و بازرسی بهداشتی قرار گرفته‌اند.