دمیدن روح توسعه و رفاه در روستاهای ایلام
25 فروردین 1404 - 12:01
بازدید 31
0
اجرای پروژه‌هایی مانند «طرح هادی» و «نهضت آسفالت» در چند سال گذشته چهره زیبایی به روستاهای استان ایلام بخشیده و با دمیدن روح رونق و رفاه، اکنون نه تنها دیگر از مهاجرت به شهرها خبری نیست، بلکه با ماندگاری ساکنان؛ روستا به مکانی جذاب برای زندگی تبدیل شده است.
منبع : ایرناایلام
پ
پ

گفتمان زاگرس: رونق و آبادانی روستاهای ایلام از زمانی شکل گرفت که طرح هادی و نهضت آسفالت آغاز و سپس در نیمه دوم دهه ۹۰ با شتاب در اجرای این طرح‌ها، روستاهای این استان به مکانی آباد، زیبا و سالم برای زندگی ساکنان تبدیل شد.

به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام، پروژه نهضت آسفالت با هدف توزیع عادلانه امکانات و گسترش خدمات در همه روستاهای استان اجرا خواهد شد و در این راستا، معابر و خیابان‌های ۷۴ روستای استان سال گذشته آسفالت شده است.

حبیب‌الله محبی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را از جمله دستگاه‌های پرکار در آبادانی روستاها عنوان کرد و افزود: استان مرزی ایلام در بخش اجرای طرح‌های هادی روستایی، از آغاز عملیات اجرایی تا کنون عملکردی معادل ۹۰ درصد را به خود اختصاص داده است

وی بیان کرد: در استان ایلام از مجموع ۶۰۷ روستای دارای سکنه ۳۷۸ روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد که تا پایان سال گذشته عملیات اجرای طرح هادی در سطح ۳۴۷ بالای ۲۰ خانوار اجرا و یا به پایان رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام تاکید کرد با همکاری و کمک مسئولان استانی عملیات اجرای طرح هادی در ۲۳۱ روستا با اعتبار سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سال گذشته در دستور کار قرار گرفت.

محبی بیان کرد: سال گذشته به منظور توسعه روستاها و رفاه ساکنان در قالب «طرح نهضت آسفالت» ۷۴ روستای استان آسفالت شد و در ۲۷ روستا نیز عملیات ابنیه فنی و بازسازی شامل سنگ فرش، زیباسازی، مبلمان روستایی و… انجام شده است.

آغاز عملیات اجرایی آسفالت ۶۱ روستای ایلام در نیمه اول سال جاری

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام اعلام کرد در سال جاری (نیمه اول سال) تکمیل عملیات آسفالت ۶۱ روستا در قالب طرح نهضت آسفالت و همچنین عملیات ابینه فنی ۶۹ روستای استان در دستور کار قرار گرفته است.

محبی اظهار کرد که تهیه طرح اولیه هادی روستایی برای هر منطقه‌ای مشخص می‌شود که چه مقدار بافت مسکونی، ورزشی، فرهنگی، بهداشتی و آموزشی در آن روستا مورد نیاز است.

وی اضافه کرد: دهیاران از طرح هادی روستایی به عنوان سند توسعه استفاده می‌کنند و در اجرای طرح‌های عمرانی‌شان از این طرح کمک می‌گیرند و طبق آن جانمایی اجرای هر موردی را مشخص می‌کنند.

محبی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح هادی، ساخت و سازهای غیرمجاز و تخلف‌های این حوزه در روستاها را می‌توان کنترل کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام به تهیه و بازنگری طرح هادی در ۵۷ روستای ایلام اشاره کرد و گفت که در این راستا، بیش از ۷۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی تاکید کرد که عملیات آسفالت ۲۸ روستا در استان نیز برای نخستین بار در دستور کار قرار گرفت و این کار تاکنون در ۲۳ روستا به پایان رسیده و مابقی در دست اجرا است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام یاد آور شد که از ابتدای آغاز به‌کار طرح هادی تاکنون در مجموع ۹۹۳ مورد تهیه طرح، بازنگری، اسکان، احیا و جابه‌جایی روستا در استان ایلام اجرا شده است.

محبی دورنمای طرح هادی در روستاهای استان ایلام را مثبت و روشن ارزیابی کرد و گفت که در اجرای این طرح به طور ویژه به بُعد طراحی و همچنین به بخش اشتغال و معیشت روستاییان توجه شده است.

وی اظهار کرد: در صورت اجرای دقیق و درست طرح‌های هادی، بهسازی، نوسازی و توسعه مناطق روستایی امکان ‌پذیر خواهد شد و در نهایت موجب ماندگاری روستاییان در مناطق خود و تأمین معیشت آنان خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام، بهبود زیرساخت‌های روستاها در راستای توسعه پایدار این مناطق و ایجاد انگیزه برای روستاییان، نقش اساسی در تحقق اهداف سیاست‌های توسعه مسکن در کشور دارد که بنیاد مسکن نیز مطابق با رویکردهای حمایتی خود که از اقشار ضعیف جامعه دارد، گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.