سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریالی اوقاف در ملایر
07 خرداد 1404 - 16:01
بازدید 28
0
رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر گفت: در حال حاضر برای اجرای سه پروژه جایگاه سوخت ۲ منظوره، هایپر مارکت و مجتمع مبل و منبت سیفیه سه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از عواید موفوقات شادوران سیف‌الدوله سرمایه‌گذاری شده است.
منبع : ایرناهمدان
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس: حمیدرضا نوروزی اظهار کرد: یکی از اولویت‌ها در اوقاف سرمایه‌گذاری در حوزه وقف بوده و این سه پروژه مهم در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب است.

وی اضافه کرد: جایگاه سوخت ۲منظوره سیفیه شامل CNG و بنزین در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع در شهرک ولیعصر(عج) است که از محل عواید حاصل از موقوفه سیف‌الدوله ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه‌گذاری شده است.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر ادامه داد: پروژه هایپر مارکت سیفیه نیز با سه واحد تجاری در زمینی به مساحت چهار هزار و ۳۸۰ مترمربع و پنج هزار مترمربع اعیان با کاربری تجاری، در دست اجراست که از محل عواید حاصل از موقوفه سیف‌الدوله ۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی، برنامه زمان‌بندی برای اجرای این سه پروژه را ۲۴ ماهه عنوان و اظهار کرد: بنا داریم ظرفیت‌های بالقوه موجود را به بالفعل و گامی در راستای پاسخگویی به نیازهای مردم و شهرستان برداریم.

نوروزی، مجتمع مبل و منبت سیفیه از دیگر پروژه‌های وقفی در این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه شامل ۲۴ واحد تجاری به مساحت ۶ هزار مترمربع و ۱۳ هزار و ۸۰۰ مترمربع اعیان با کاربری تجاری است که با میزان سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریال محل تامین اعتبار عواید حاصل از موقوفه سیف‌الدوله در دست اجرا است.

سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریالی اوقاف در ملایر+فیلم

آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم

رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر با بیان اینکه سرمایه ما املاک وقفی است، هدف از سرمایه‌گذاری در این شهرستان را انجام خدمت صادقانه،رفع برخی مشکلات شهرستان، ایجاد اشتغال، ایجاد رفاه عمومی و همچنین ایجاد ارزش افزوده موقوفات عنوان کرد.

وی، اشتغال را یکی از دغدغه‌ها عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری باید با اولویت‌بندی و نظر مسوولان و کارشناسان خبره این شهرستان باشد و ارزش افزوده به دنبال داشته باشد و حتی اگر احساس کنیم این سرمایه‌گذاری موقوفات بازگشت سرمایه حداقلی را برای موقوفات تامین می‌کند اما می‌تواند نیاز شهرستان را تامین کند، مشارکت خواهیم کرد.

نورزی خاطرنشان کرد: چنانچه افرادی تمایل به سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف را دارند به شرط بازگشت سرمایه، ایجاد اشتغال و پاسخگویی به نیاز این شهرستان، به عنوان موقوفه آمادگی کامل برای همکاری و همراهی با این سرمایه‌گذاران را داریم.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر ادامه داد: با توجه به اینکه ملایر مزین به نام و یاد و خاطره ۱۱۰۰ شهید گلگون کفن، شهر واقفان خیراندیش، دارای دو برند جهانی و جاذبه‌های بسیار تاریخی و طبیعی است و سالانه میزبان شمار زیادی از گردشگران است، برای اقامت مسافران نیازمند یکسری اماکن رفاهی مناسب است که در این راستا می‌توانیم برای سرمایه‌گذاری در ساخت مشارکت داشته باشیم.

سرمایه‌گذاری وقف در احداث نیروگاه ۴۰ مگاواتی

نوروزی یادآور شد: با توجه به نیاز این شهرستان، در حوزه سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه ۴۰ کیلوواتی کوچک مقیاس ورود کردیم تا به سهم خودمان در تامین برق پایدار اثرگذار باشیم.

وی با تاکید بر اینکه وقف‌نامه سند بالادستی ما در همه شرح وظایف‌مان است،افزود: یکی از دغدغه‌های ما بدهی‌ دستگاه‌های اجرایی است که قابل توجه بوده و چنانچه این بدهی‌ها پرداخت شود، متعهد می‌شویم درصد قابل توجهی از وصول عواید را به صورت مستقیم در این شهرستان به ویژه در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش و تحصیل هزینه کنیم.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر رسیدگی به امور موقوفات، مسابقات قرآنی در سطح بین‌المللی و امامزادگان و بقاع متبرکه را سه شاکله اصلی این سازمان عنوان کرد و گفت: سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، عمران و آبادانی رقبات موقوفات و اجرای نیات واقفان خیراندیش هزینه کردیم.

نوروزی همچنین درباره امامزادگان و بقاع متبرکه اظهار کرد: تمامی اماکن مذهبی از جمله امامزادگان و بقاع متبرکه به صورت مردمی و خودگردان مدیریت و اداره می‌شوند و بعضاً در پرداخت حق الزحمه خادمان نیز توانمند نیستند، چرا که به هیچ عنوان امکان هزینه از موقوفات برای امامزادگان و بالعکس نمی‌توان برای موقوفات هزینه کرد، از سوی دیگر انتظارات مردم به جا است و باید در این خصوص تلاش بیشتری صورت گیرد.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۰۰ موقوفه و بیش از چهل هزار رقبه در این شهرستان داریم و ملایر یکی از شهرهای برجسته کشور در حوزه وقف به شمار می رود.

این مسوول گفت: تفکر عموم بر این است که عواید موقوفات ملایر هم از نظر سطح اشغال و گستردگی، دارای مساحت بالایی است، در حالی‌که عواید و درآمد ملایر حائز رتبه نیست و صرفاً به جهت وسعت موقوفات است که جایگاه دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.