اطلاعیه ها

تصویب برنامه پیشرفت شهرستان‌های استان کرمانشاه و ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی استاندار ایلام: استقرار ارتش در ایلام یک ضرورت اجتناب ناپذیر است زیدآبادی: لایحۀ «مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی» ارزش نقد کردن ندارد؛ حتی مرورش هم عذاب‌آور است / رئیس‌جمهور با امضای این لایجه در جهتی حرکت کرده که خلاف تمام سخنان و وعده‌هایش به شمار می‌رود؛ وظیفۀ اوست که این لکه را از دامن خود پاک کند مبارزه با مواد مخدر نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها است/ ضرورت راه‌اندازی مرکز ماده ( ۱۶) در مرکز استان افزایش تلفات گازگرفتگی در کرمانشاه؛ مرگ ۴ نفر در سه‌ماهه نخست سال۱۴۰۴ تعطیلی؛ راهکار همیشگی مسئولان در مواجهه با ناکارآمدی ها ۵۹ هزار تن گندم در کرمانشاه خریداری شد ۱۲۰ کیلومتر از مسیرهای تردد زائران اربعین در ملایر خط کشی شد آزادراه چیلات به بصره، ایلام را به محور توسعه منطقه‌ای تبدیل می‌کند دیدارهای جداگانه استاندار ایلام با معاونین عمرانی و توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور

تصویب برنامه پیشرفت شهرستان‌های استان کرمانشاه و ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی
06 مرداد 1404 - 10:19
بازدید 19
1
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه گفت: گزارش نهایی «برنامه پیشرفت شهرستان‌های استان کرمانشاه» پس از تصویب در ششمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها ابلاغ شد.
نویسنده : امیرحسین فتاحی منبع : ایرنا
پ
پ

به گزارش گفتمان: نادر نورایی روز دوشنبه با بیان اینکه تدوین این برنامه از آذرماه سال گذشته و با آغاز به کار دکتر حبیبی به عنوان استاندار کرمانشاه سرعت گرفت، افزود: این برنامه پس از یک سال تحقیق و مطالعه منسجم، با محوریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، همکاری جهاد دانشگاهی و مشارکت کارشناسان خبره دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها تهیه و تدوین شده است.

وی اظهار کرد: این برنامه حاصل یک کار تخصصی و بین‌بخشی است که در قالب ۱۴ سند جامع، وضعیت توسعه‌ای هر یک از شهرستان‌های استان را در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داده و اولویت‌های اجرایی را به‌صورت دقیق مشخص کرده است.

نورایی ادامه داد: این مجموعه در چهار فصل تدوین شده است؛ فصل نخست به کلیات پژوهش، تعاریف و مفاهیم اختصاص دارد و در فصل دوم نیز معرفی جامع هر شهرستان بر اساس ۵۴۰ شاخص کلیدی، بررسی ظرفیت‌ها، تبیین مشکلات، شناسایی پروژه‌های عمرانی و تحلیل وضعیت طرح‌های سرمایه‌گذاری پرداخته شده است.

وی با اشاره به محتوای فصل سوم گفت: این بخش شامل اطلاعات تفصیلی مربوط به واحدهای اقتصادی بهره‌برداری شده، جدید، نیمه‌تمام و در حال توسعه و همچنین مشخصات پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان است که به‌صورت منسجم در قالب برنامه اجرایی پیشرفت شهرستان‌ها گردآوری شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه افزود: فصل چهارم نیز به شناسایی نقاط قوت و ضعف شهرستان‌ها در شاخص‌های توسعه اختصاص دارد و از مجموع ۵۴۰ شاخص اولیه، در نهایت ۷۱ شاخص کلیدی با مشورت متخصصان برای تحلیل نهایی انتخاب و از روش علمی تاپسیس (TOPSIS) برای رتبه‌بندی شهرستان‌ها استفاده شده است.

به گفته نورایی، این روش تحلیلی با دقت و اعتبار علمی بالا، امکان رتبه‌بندی چندمعیاره و اولویت‌بندی واقع‌بینانه را فراهم کرده که نقش مهمی در جهت‌دهی به تصمیم‌گیری‌های توسعه‌ای و تخصیص بهینه منابع دارد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت پنج بخش اصلی شامل کشاورزی، اقتصادی، اجتماعی، زیربنایی و صنعتی در توسعه استان گفت: شاخص‌های کلیدی با توجه به ماهیت، در این پنج حوزه تقسیم و رتبه‌بندی شهرستان‌ها در هر بخش به‌صورت مجزا انجام شده تا امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر و هدفمندتر فراهم شود.

نورایی تصریح کرد: برای تحلیل فضایی و تهیه نقشه‌های مرتبط نیز از نرم‌افزار GIS استفاده شده تا ضمن نمایش بصری داده‌ها، امکان درک بهتر الگوهای فضایی و اولویت‌های جغرافیایی فراهم شود.

وی ابراز امیدواری کرد اجرای این برنامه منجر به توسعه متوازن، پایدار و منطبق با اصول آمایش سرزمین در استان کرمانشاه شده و در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت کشور نقش‌آفرین باشد.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.