به گزارش گفتمان زاگرس، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان، «محسن معصوم علیزاده»، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، در تشریح این خبر اظهار کرد: این جشنواره روزهای ۵، ۶ و ۷ آذرماه در همدان برگزار میشود و مجموعهای از رویدادهای ملی و استانی را در حوزه گردشگری خوراک در بر میگیرد.
وی افزود: در این جشنواره، رویدادهایی شامل دومین مسابقات ملی آشپزی کودک و خانواده، دومین مسابقات ملی عطر و طعم در گذر فرهنگ، اولین جشنواره استانی موسیقی خوراک، نمایشگاه جانبی حوزه گردشگری خوراک و حضور سیاهچادرهای عشایر و اقوام در حوزه خوراک برگزار خواهد شد.
علیزاده با اشاره به اینکه مکان برگزاری جشنواره، استخر عباسآباد همدان است و در حاشیه این جشنواره نشستهای علمی ـ تخصصی برگزار میشود، افزود: رویداد فوق با مشارکت و همکاری بخش دولتی و خصوصی برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: روز ۵ آذر، جشنواره موسیقی خوراک با حضور گروههای موسیقی استان و همزمان با فعالیت سیاهچادرهای اقوام برگزار خواهد شد، ۶ آذرماه مسابقات ملی آشپزی کودک و خانواده به همراه داوری و انتخاب سه برگزیده انجام میشود، همچنین در این روز نشست تخصصی گردشگری خوراک در توسعه گردشگری و برندسازی خوراک استان با حضور اساتید ملی کنسرسیوم گردشگری خوراک ایران برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی استان همدان تصریح کرد: آذرماه نیز مسابقات عطر و طعم در گذر فرهنگ و انتخاب سه برگزیده صورت میگیرد و در نهایت مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان استانی و کشوری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به محورهای نشست علمی تخصصی گردشگری خوراک، بیان کرد: نقش خوراک در توسعه گردشگری و اقتصاد گردشگری هر منطقه، تاریخچه خوراک همدان در گذر فرهنگ و نیز برندسازی خوراکهای همدانی با هدف تبدیل شدن به یک جاذبه گردشگری به منظور افزایش ماندگاری گردشگر از جمله محورهای مهم این نشست است.




ثبت دیدگاه