اجتماعی
| 5 ساعت قبل

آرد تولیدی پنج کارخانه استان استاندارد و قابل اعتماد است

به گزارش گفتمان زاگرس: «علی‌اصغر باباخانی» مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان ایلام، اظهار کرد: وظیفه اداره غله نظارت بر تولید آرد در کارخانجات استان است. در این زمینه سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد نیز نقش مهمی دارند؛ به‌ویژه سازمان غذا و دارو که مسئولیت اصلی در حوزه کیفیت آرد تولیدی را بر عهده دارد.

وی افزود: علاوه بر آزمایشگاه اداره غله، آزمایشگاه‌های کارخانجات و کارشناسان سازمان غذا و دارو نیز به‌طور مستقیم در خطوط تولید حضور داشته و نظارت می‌کنند.

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان بیان کرد: به‌طور قاطع اعلام می‌کنم بیش از ۹۵ درصد گندم مصرفی کارخانجات آرد استان از منطقه دهلران تأمین می‌شود که از نظر شاخص‌هایی همچون درصد پروتئین، میزان گلوتن آرد، بهترین کیفیت را دارد. بر همین اساس، ما ادعا داریم که کیفیت آرد تولیدی در پنج کارخانه فعال استان ایلام هیچ مشکلی ندارد.

وی تاکید کرد: چنانچه اتحادیه نانوایان یا دستگاه‌های ناظر ثابت کنند که یکی از کارخانجات در زمینه کیفیت آرد دچار مشکل است، طبق قانون با آن کارخانه خاطی برخورد خواهد شد و این وظیفه‌ای است که حتماً باید انجام گیرد.