عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه که در دانشگاه فرهنگیان جریان دارد با آنچه که باید جریان داشته باشد، فاصله دارد و این امر بخشی به بیتوجهی مسئولین و بخش مهمتری به عدم مطالبهگری دانشجویان باز میگردد.
به گزارش گفتمان زاگرس:احمد راستینه در نشست با دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: حضور در جمع دانشجویان به دلیل روحیه حریتی که در دانشجو هست به پیشبرد دقیق برنامهها و رصد دقیق تحولات کمک میکند.
وی افزود: به فرمایش شهید بهشتی، دانشجویان موذن جامعه هستند، چرا که دانشجویان باید صاحب چشمان حقیقتبین، لسان صادق و دیده حقبین باشند و تلاش کنند در مسیر تحولات جامعه قرار گیرند.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشجویان فعال و مطالبهگر ابتدا باید در جهت ارتقای معرفت و بصیرت خود بکوشند و سپس در میان جامعه به روشنگری بپردازند.
راستینه تصریح کرد: مسئله افزایش معرفت و بصیرت به خصوص در بین دانشجومعلمان که تربیتکننده آیندهسازان این کشور هستند امری مهم و مطالعه آثار بزرگان انقلاب به افزایش این معرفت کمک میکند.
بیشتر بخوانید
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در ادامه پاسخ به مطالبات دانشجویان گفت: آنچه که در دانشگاه فرهنگیان جریان دارد با آنچه که باید جریان داشته باشد فاصله دارد و این امر بخشی به بیتوجهی مسئولین و بخش مهمتری به عدم مطالبهگری دانشجویان باز میگردد و مطالبهگری یعنی ایجاد جریان فعال و پوینده و با برنامه که اراده خویش را برای حرکت جمعی یک مجموعه تحمیل میکند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در عرصه جنگ نرم پیروز میدان بوده و به این علت دشمن هر روز فشار اقتصادی را افزایش میدهد.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: نکات مطرح شده در این جلسه در مجلس، کمیسیون آموزش و تحقیقات و کمیسیون فرهنگی منتقل میشود.
در این نشست ابتدا دانشجویان بسیجی و مطالبهگر دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری به بیان مشکلاتی که در جریان سیستم آموزش کشور و دانشگاه فرهنگیان است، پرداختند.
لزوم استخدام معلمین به صورت ویژه از طریق دانشگاه فرهنگیان به عنوان اصلی ترین منشا و سرچشمه تربیت معلمین کارآمد و عدم قرارگرفتن ماده 28در جریان استخدام به عنوان یک اصل، اعتراض به آمیختگی سند ۲۰۳۰ در محتوای آموزشی کشور و خطر نزدیک شدن به یک جامعه سکولار با تحقق این سند از جمله مباحث مطرح شده توسط دانشجویان بود.
عدم استخدام هیئت علمی کارآمد در دانشگاه فرهنگیان، طرح رتبهبندی معلمان که چندین سال است نیمه کاره باقی مانده است، عدم آموزش سیاسی بصیرتی در سیستم آموزشی دانشآموزان، جریان نادرست کنکور و نگاه سطحی و تستی دانشآموزان به محتوای منابع آموزشی، عدم فضای آموزشی مناسب برای دانشجو معلمان در شأن یک مرکز آموزش عالی،کسریهای متعدد و بی دلیل از حقوق دانشجو معلمان و مشکل تدریس دروس غیرکاربردی و وابسته به جوامع غربی در دانشگاه فرهنگیان، از دیگر دغدغههای دانشجویان در این جلسه بود.
تسنیم