مطالعه و ورزش راهکار پیشگیری از افسردگی در دوران کرونا است
25 مهر 1399 - 7:09
بازدید 177
7

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مطالعه کردن و ورزش راهکارهای کلیدی و مهم برای پیشگیری از افسردگی و اضطراب در دوران همه‌گیری کرونا است. به گزارش گفتمان زاگرس:دکتر مهتا سنگستانی اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس جدید کرونا و توصیه به ماندن در منزل و قرنطینه خانگی تجربه […]

پ
پ

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مطالعه کردن و ورزش راهکارهای کلیدی و مهم برای پیشگیری از افسردگی و اضطراب در دوران همه‌گیری کرونا است.

به گزارش گفتمان زاگرس:دکتر مهتا سنگستانی اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس جدید کرونا و توصیه به ماندن در منزل و قرنطینه خانگی تجربه اضطراب و نگرانی امری طبیعی است با این وجود می توان با توجه به توصیه های پزشکی از بروز افسردگی پیشگیری کرد.

وی اضافه کرد: به طور حتم نمی‌توان برای همه افراد نُسخه واحدی به منظور پیشگیری از اضطراب و افسردگی تجویز کرد چراکه باید شرایط شخصی و خانوادگی هر فرد را برای ارائه برنامه مناسب در نظر گرفت.

 مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: ماندن در قرنطینه خانگی احتمال بروز غمگینی، بی‌­حوصلگی و بدتر شدن وضعیت روحی و روانی افرادی که پیشتر افسردگی داشتند را افزایش می دهد بنابراین باید برای گرفتار نشدن در این وضعیت برنامه‌هایی را دنبال کرد.

سنگستانی بیان کرد: بهترین و کلیدتی ترین توصیه برای گروه های سنی مختلف روی آوردن به ورزش است چراکه این مولفه علاوه بر ایجاد شادی و نشاط، سلامت جسم افراد را نیز به همراه دارد.

وی با بیان اینکه ورزش باید در مکان ایمن و به دور از تجمع باشد اظهار داشت: برای داخل منزل ورزش های کششی توصیه می شود همچنین در صورت نیاز به پیاده روی باید این فعالیت بدنی در مکان و زمانی خلوت  صورت گیرد.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: مطالعه نیز از دیگر روشهای سرگرم کردن افراد در خانه و دوری از اضطراب و نگرانی است و هر فرد به سلیقه خود می تواند کتاب داستان، علمی، تخیلی و دیگر عناوین را مطالعه کند.

دکتر سنگستانی بیان کرد: برای افرادی که سواد مطالعه ندارند نیز گوش دادن به موسیقی و پرداختن به معنویات توصیه شده همچنین تاکید می‌شود از صرف طولانی مدت وقت خود در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی پرهیز شود.

وی برای غلبه بر اضطراب و نگرانی خواستار صحبت درباره حس‌ها و نگرانی‌های خود با دوستان و خانواده با استفاده از تماس تلفنی و تصویری شد گفت: در جریان قرنطینه باید نظم زندگی و  وعده‌های غذایی منظم حفظ شود.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برای پیشگیری از افسردگی افراد خواستار پرهیز از تمرکز و گوش دادن به اخبار نگران کننده، توجه به جنبه‌­های مثبت بحران کرونا و مصرف کافی غذای سالم و تازه مانند میوه و سبزیجات شد.

سنگستانی ادامه داد: چنانچه برای چند روز متوالی حالتان خوب نبود و استرس های شما کاهش نداشت با پزشک، روانشناس، یا روانپزشک مشورت کنید؛ در حال حاضر بسیاری از خدمات درمانی به صورت آنلاین و تلفنی ارائه می‌­شود.

ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.