با آغاز فصل برداشت میوههای مناطق سروسیری کمبود سبد در سیسخت داد باغداران را در آورده است.
به گزارش گفتمان زاگرس:کهگیلویه و بویراحمد با داشتن دو اقلیم متفاوت آبرو هوایی، ۱۰ درصد آبهای سطحی، وجود چشمههای پرآب متعدد و رودهای خروشان ظرفیت مناسبی برای توسعه کشاورزی و باغداری دارد.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن بیش از ۵ هزار باغ سیب ثمری و یک هزار و ۶۳ هکتار باغ انگور سالانه به ترتیب ۱۲۰ هزار تن و ۴۰ هزار تن محصول به بازار عرضه میکند که بیش از ۸۰ درصد این تولیدات مصرف خارج از استان دارند.
ناگفته نماند سالانه ۱۲ هزار تن گردو، ۱۰ هزار تن لیموترش و ۱۸ هزار تن میوه هستهدار و در مجموع ۳۰۰ هزار تن محصولات باغی در این استان تولید و روانه بازار استانهای مختلف کشور میشود که بخش اعظمی از دست رنج باغداران توسط، دلالان چوب حراج زده میشود.
بیشتر بخوانید
هم اکنون در بسیاری از مناطق از جمله سیسخت، کوخدان، بیاره و کریک، باغداران با مشکل کمبود سبد روبهرو بوده تا مجدد یکی دیگر از ناکارآمدهای سازمان صمت کهگیلویه و بویراحمد به عنوان متولی صنعت سرباز زند.
نجفعلی آراسته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دنا میگوید: تهیه سبد وظیفه اداره صنعت، معدن و تجارت بوده، اما از دیروز تاکنون پیگریهای لازم را داریم و قرار شده سبد مورد نیاز از چهار محال بختیاری خریداری شود.
مهدی روشنفکر نماینده بویراحمد، دنا و مارگون نیز تولید، توزیع و نظارت قیمت سبد را جزو وظایف صمت دانست و تاکید کرد: مشکل باغداران سیسخت در کمترین زمان برطرف شود زیرا در غیر این صورت متولیان امر باید پاسخگویی هرگونه خسارت وارده به باغداران باشند.
تسنیم