رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان گفت: در خصوص تامین دستگاه اکسیژن ساز مشکلاتی داشتیم که با رفع آن در حال حاضر از نظر تجهیزات و امکانات پزشکی بخصوص در درمان کرونا مشکلی در این استان وجود ندارد.
به گزارش گفتمان زاگرس:دکتر فرزین رضاعی اظهار داشت: از مشکلات پیش روی، افزایش تعداد افراد مبتلا به کرونا و نیاز به فضایی برای بستری شدن در شهرستان بیجار است که با احداث محلی جدید، این مشکل هم بزودی رفع خواهد شد.
وی افزود: کمبودی هم در خصوص دستگاه سی تی اسکن در شبکه بهداشت و درمان بیجار احساس میشود که با پیگیری های ویژه و کمک مسوولین، احتمال میرود در آبان ماه اعتبار لازم جهت تهیه این دستگاه تامین شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان با اشاره به اینکه با هر گونه جداسازی قطعه ایی برای متوفیان کرونایی در آرامستانها مخالف هستیم، اضافه کرد: نباید هیات امناهای آرامستانها قطعه جداگانه و یا ویژه کرونا ایجاد کنند چون حفر قبر به عمق ۲ متر و آهک پاشی از شیوع این بیماری پس از مرگ پیشگیری میکند.
وی با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی از شیوع بیماری ویروسی کرونا بیش از ۹۰ درصد پیشگیری میکند، یادآور شد: مشکل اصلی که وجود دارد، عدم استفاده از ماسک و برپایی تجمع در مراسم خاکسپاری متوفیان است.
رضاعی با تقدیر خانواده رضاوند به عنوان خیرین عرصه سلامت در شهرستان بیجار تاکید کرد: مشکل کمبود تخت آی سی یو در شهرستان بیجار با اقدام نیک این خانواده خیر در اهدای مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جهت احداث ساختمان جدید مراقبت ویژه و تامین تجهیزات بخش ICU توسط دانشگاه علوم پزشکی کردستان به سرعت رفع خواهد شد.
وی گفت: این ساختمان با مساحتی بیش از ۳۰۰ مترمربع و با هشت تخت مراقبتهای ویژه طراحی و کار احداث آن نیز آغاز شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کردستان افزود: مردم به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از ماسک در سطح شهر، اماکن عمومی و تاکسی و محافل خانوادگی استفاده کنند و همچنین رعایت فاصله اجتماعی نیز در اولویت باشد.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
ایرنا