مشکلات کارخانه تولید بخاری رزن خارج از استان همدان است
02 آذر 1399 - 15:04
بازدید 193
7

معاون امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر اینکه مشکلات کارخانه تولید بخاری رزن خارج از استان است، گفت: این شرکت قصد ندارد به کشور ترکیه برود. به گزارش گفتمان زاگرس:ظاهر پورمجاهد با بیان اینکه مشکل این شرکت این است که سازمان نوسازی مدارس باید از این بخاری‌ها بخرد، اظهارکرد: هر آنچه استان توانسته برای […]

پ
پ

معاون امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر اینکه مشکلات کارخانه تولید بخاری رزن خارج از استان است، گفت: این شرکت قصد ندارد به کشور ترکیه برود.

به گزارش گفتمان زاگرس:ظاهر پورمجاهد با بیان اینکه مشکل این شرکت این است که سازمان نوسازی مدارس باید از این بخاری‌ها بخرد، اظهارکرد: هر آنچه استان توانسته برای حل مشکل این شرکت انجام داده است اما مدیرکل نوسازی مدارس کشور باید قانع شود که از این بخاری ها برای مدارس خریداری کند و بخاری تولیدی این شرکت باید چهارچوبی که نوسازی مدارس می‌خواهد را داشته باشد.

وی ادامه داد: مسئولان استانی پیگیر رفع مشکل این شرکت بوده اند به‌طوریکه با وزیر آموزش و پروش مکاتبه کردیم و برای بازدید از این کارخانه به همدان آمده و با کمیته امداد کشور برای این شرکت جلساتی گذاشته شده اما این موضوع یک موضوع ملی است.

قائم مقام یک شرکت تولید بخاری کم مصرف در شهرستان رزن نیز چندی پیش در این باره، با بیان اینکه جابه‌جایی کارخانه تولید بخاری کم مصرف برای فروش محصول است، گفت: این شرکت تولید بخاری به علت عدم همکاری دستگاه‌های دولتی تصمیم گرفته محصول خود را در کشور دیگری تولید کرده و به فروش برساند.

جعفر مظفری فرد با بیان اینکه قرار بود سازمان بهینه‌سازی و دولت براساس ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید زیرساخت های لازم را ایجاد کند تا کمکی برای فروش این محصول ایجاد شود، اظهار کرد: این محصول با توجه به تکنولوژی و شرایط خاص تولیدی، قیمت تمام شده بالایی دارد و اگر دولت برای فرهنگسازی حمایت نکند، این محصول کالای لوکس خواهد شد و فقط در مکان های ویژه استفاده و مخاطب اصلی از آن محروم می‌شود.

وی ادامه داد: حمایت دولت با یک مصوبه ایجاد شده به‌طوریکه ادارات دولتی، نظامی و آموزش و پرورش ورود کرده و این بخاری را با یارانه دریافت کنند اما از اسفندماه سال ۹۶ تا امروز هیچ کدام از دستگاه‌های دولتی وارد نشدند به جزء آموزش و پرورش که آن هم تعداد محدودی خریداری کرده است.

فرماندار رزن هم در ادامه گفت: گلایه این شرکت تولیدی بحق است و قبول داریم ما وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نظام مهندسی کشور را برای بازدید از کارخانه دعوت کردیم و حضور پیدا کردند و انتظار مدیر کارخانه این است که حمایت شود اما به علت محدودیت های مالی دولت نتوانسته اقدامی کند.

سیدرضا سلامتی ادامه داد: تا آنجایی که در حوزه کاری ما بوده و هست، از این کارخانه حمایت کرده ایم و بعد از این هم حمایت می شود. یکی از مشکلات موجود بالا بودن قیمت است در حالیکه بخاری کاملاً هوشمند و استاندارد است و گرمایشی یکسان دارد و برای خرید باید حمایت دولت وجود داشته باشد. در روزهای آینده نشستی در تهران با استاندار در این مورد خواهیم داشت و تحت هیچ شرایطی اجازه خروج تولیدکننده را از شهرستان نمی دهیم.

انتخاب سرمایه گذار جدید

پورمجاهد در ادامه از انتخاب سرمایه‌گذار جدید برای پروژه پرشین یاقوت خبرداد و تصریح کرد: حدود یک سال و نیم این پروژه به علت مشکلاتی متوقف شده بود که سرمایه‌گذار جدیدی این طرح را برگزید و درحال فعالیت در این پروژه است.

معاون اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: این پروژه مشکلاتی با منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی و بانک رفاه داشت که اکنون حل شده و یک مورد با میراث فرهنگی درباره تمدید جواز تأسیس و موافقت اصولی است که باید از میراث فرهنگی بگیرد.

حدود ۱۰ سال پیش کلنگ ساخت شهر جواهرات در منطقه توریستی «حیدره» در فضایی معادل ۱۲۶ هزار مترمربع به زمین خورد بنابر طراحی های کامپیوتری و توضیحات سرمایه گذارن این پروژه قرار بود تبدیل به یکی از بزرگترین پروژه های حوزه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در آسیا وبا توجه به فازهای مختلف آن باعث اشتغال هزاران نفر شود.

اما امروز بعد از گذشت ۱۰ سال مسئولان استان از مشکلاتی که این پروژه با منابع طبیعی و راه شهرسازی دارد سخن می گویند این درحالیست که در پروسه اخذ مجوز برای پروژه های اقتصادی تمامی این مسائل مورد بررسی قرار می ‌گیرد.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.