دسته بندی ها: شهرستان هافرهنگی
| 4 سال قبل

عدم توجه ملی به حماسه آزادسازی مهران کام مردم مهران را در این روز تلخ کرد

به گزارش گفتمان زاگرس؛

حجت الاسلام محمد صدارت افزود: با توجه به اینکه مهران در گذشته دروازه ایثار در روزگار دفاع مقدس بوده و اکنون دروازه زیارت در حماسه عظیم اربعین است بسیاری از گروه‌های فرهنگی و جهادی کشور باید با یاری جوانان این خطه در حماسه آبادسازی مهران قهرمان نقش ایفا کنند.

به گفته وی، مجاهدان فرهنگی جبهه انقلاب و جوانان و نوجوانان نباید مهران را تنها بگذارند..

وی بیان کرد: در شهری که همه آن را به حماسه‌های بزرگ می‌شناسند و جوانان مستعد در عرصه‌های فرهنگی و هنری در آن وجود دارد به اندازه کافی حمایت نمی شود.

وی با ذکر اینکه اگرچه به دلیل شیوع کرونا امسال جشن سالروز آزادسازی مهران قهرمان برگزار نشد، گفت: اما آنچه کام مردم مهران را در این روز تلخ کرد عدم توجه ملی به این مناسبت مهم به عنوان پایان بخش سالها محاصره و اشغال است.

وی گفت: با گذشت ۳۴ سال از سالروز آزادسازی مهران از چنگ بعثی‌ها همچنان این دغدغه که حماسه دهم تیر باید ثبت ملی شود و مراسمات ملی برای آن برگزار شود از سوی مسوولان ملی بی‌پاسخ مانده است.

حجت الاسلام صدارت ادامه داد: این مساله جز مطالبات اصلی مردم، مسوولان و نمایندگان مجلس است که بارها در رسانه‌ها تکرار شده است.

وی اظهار کرد: از طرفی اصحاب فرهنگ و رسانه نیز باید به میدان آمده و آنچه را در مسجد جامع خرمشهر نظیر شهید آوینی هنرنمایی کردند در امامزاده سیدحسن(ع) مهران که ملجا رزمندگان و مردم بوده و هست به تصویر بکشند.

رییس اداره تبلیغات مهران گفت: روزگاری جوانان نسل های پیش از ما از قاسم سلیمانی‌ها تا سید محمدرضا دستواره‌ها به مهران آمدند تا در کنار علی غیوری‌زاده‌ها و عدنان سابوته‌ها به جوانان مهران برای آزادسازی کمک کنند و آوینی‌ها این رشادت‌ها را در رسانه‌ها ماندگار کردند.

وی گفت: کاربرد دستگاه های عریض و طویل فرهنگی و هنری و دینی و این همه جوانان انقلابی برای مهران نباید فقط حضور در اربعین باشد.

شهرستان مرزی مهران ۱۰ تیرماه سال ۶۵ در عملیات کربلای یک از چنگال رژیم بعث آزاد شد و امام راحل در اهمیت این واقعه اعلام‌کرد که مهران را هم خدا آزاد کرد اما این رویداد در تقویم ملی به ثبت نرسیده است.