راهکارهای رفع مشکلات پوستی ایجاد شده در اثر استفاده از ماسک
05 آذر 1399 - 18:00
بازدید 283
12

عضو انجمن متخصصین پوست ایران از ایجاد حساسیت‌ها و عوارض پوستی در اثر استفاده مداوم از ماسک و مواد شوینده الکلی خبر داد و راهکار‌های رفع این عوارض را تشریح کرد. به گزارش گفتمان زاگرس:با توجه به شیوع ویروس کرونا و الزام استفاده از ماسک جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس، مشکلات پوستی و نگرانی‌هایی در […]

پ
پ

عضو انجمن متخصصین پوست ایران از ایجاد حساسیت‌ها و عوارض پوستی در اثر استفاده مداوم از ماسک و مواد شوینده الکلی خبر داد و راهکار‌های رفع این عوارض را تشریح کرد.

به گزارش گفتمان زاگرس:با توجه به شیوع ویروس کرونا و الزام استفاده از ماسک جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس، مشکلات پوستی و نگرانی‌هایی در مردم ایجاد شده است که تصمیم گرفتیم به مطب  یکی از متخصصین پوست برویم وگفت‌وگویی در این خصوص داشته باشیم.

عاطفه شجری پزشک متخصص پوست و مو گفت: استفاده مداوم از ماسک مشکلات و عوارض پوستی از جمله  حساسیت اطراف دهان (درماتیت پری اورال) را ایجاد می‌کند.

عضو انجمن متخصصین پوست ایران ادامه داد: علت ایجاد عارضه فوق ذکر افزایش ذرات تنفسی و تعریق داخل ماسک می‌باشد که با علائم و نشانه‌هائی از جمله قرمزی، سوزش و ایجاد جوش‌های بسیار ریز دور دهان همراه است.

وی تصریح کرد: جهت جلوگیری از این حالت بهتر است در خانه مانده و خروج از منزل که با استفاده از ماسک همراه می‌باشد را به حداقل برسانیم اما در مواقع لزوم به صورت مداوم هر ۲ الی ۳ ساعت یک بار ماسک تعویض و از استعمال کرم‌های آرایشی زیر ماسک اجتناب جدی شود.

این پزشک اضافه کرد: آکنه و جوش‌های صورت نیزکه با بسته شدن منافذ پوستی به دلیل تعریق واصطکاک مکرر سطح داخلی ماسک با سطح پوست ایجاد می‌شود را می‌توان با شست‌و شوی مکرر با مواد شوینده مناسب هر نوع پوست و استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده فاقد چربی برطرف کرد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت ایجاد زخم‌ها و عفونت‌های پوستی ناشی از فشار ماسک‌ بر بینی و اطراف گوش بهتر است از کرم‌های ترمیم کننده همانند زینک اکساید و موپیروسین استفاده شود.

این متخصص پوست بیان داشت: استفاده از مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل نیز عوارض پوستی از جمله حساسیت‌ها و اگزماهای حاد پوستی  را ایجاد کرده که شایع‌ترین دلیل مراجعه به پزشک پوست در حال حاضر این موضوع است.

وی با بیان این که از جمله علائم این عارضه، قرمزی،  پوسته پوسته شدن و سوزش در محل استعمال مواد الکلی است گفت: جهت جلوگیری بهترین کار استفاده از مرطوب کننده های حاوی اوره، گلیسیرین، روغن‌های گیاهی و مواد صابونی حاوی گیلیسیرین است.  

متخصص پوست تاکید کرد: در شرایط حاد این عارضه جهت درمان غیر حضوری و مراجعه کمتر به مطب‌ها می‌توان از کورتون‌های موضعی به صورت کوتاه مدت استفاده کرد زیرا استفاده طولانی مدت عوارض دیگری را به همراه دارد که در صورت استفاده کوتاه مدت و عدم بهبودی مراجعه به متخصص پوست الزامی است.

فارس

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.