استاندار لرستان مراسم عزاداری یا عروسی را از نقاط قوت فرهنگی استان عنوان کرد و افزود: اینها نباید در شرایط کرونایی به نقطه ضعف جامعه تبدیل شود.
به گزارش گفتمان زاگرس:دکتر سیدموسی خادمی امروز پنجم آذرماه گفت: یکی از نقاط قوت فرهنگی لرستان در برگزاری باشکوه مراسم عروسی یا ترحیم است که در شرایط کنونی استان و به دلیل شیوع کرونا نباید به نقطه ضعفی برای جامعه تبدیل شود.
وی در پاسخ به نحوه تصمیمگیری ستاد مدیریت بیماری کرونا در مواجهه با این موضوع، اظهار کرد: با اجرایی شدن مصوبات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، تمامی تالارهای پذیرایی و آرامستان ها تعطیل شده و از ایجاد هرگونه تجمع جلوگیری خواهد شد که امیدواریم مردم نیز در رابطه با محدود کردن مراسم خود، همکاری کنند.
خادمی برگزاری هرگونه تجمع را نقطه آسیبپذیری جامعه به لحاظ شیوع کرونا عنوان کرد و افزود: در راستای اجرای مصوبات ستاد مدیریت کرونا از برخورد قانونی با ناقضان دستورالعملها تا جریمه کردن خودروهای پارک شده در محیط آرامستانها، هر اقدامی که لازم باشد را در چارچوب قانون انجام خواهیم داد.
استاندار لرستان در پاسخ به وضعیت اشتغال در استان، گفت: بیکاری در لرستان موضوعی مدتدار است که مربوط به چند سال اخیر نیست و بخشی زیادی از آن به زیرساختها مربوط میشود.
خادمی با اشاره به کمبود سرمایهگذاری صنعتی در لرستان تصریح کرد:عمده مشاغل استان در حوزههای کشاورزی و دامپروری ایجاد شده و متأسفانه عدم زیرساختهای مناسب جادهای، ریلی و فرودگاهی مانعی برای جذب سرمایهگذار بوده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع که در چند سال اخیر اقدامات مهمی در حوزه زیرساختهای استان صورت گرفته و شرایط برای حضور سرمایهگذاران فراهم آمده، امیدواریم شاهد تأثیر آن در اشتغال نیز باشیم.
استاندار لرستان در رابطه با اقدامات صورت گرفته در سیل، بیان کرد: در حوزههای مسکن، کشاورزی، زیرساختها و بهویژه ایمنسازی حریم رودخانهها اقداماتی بهصورت متمرکز صورت گرفته و بخش زیادی از خسارات وارد شده جبران شده است.
خادمی افزود: در چهارماهه اول پس از سیل حدود ۲۰ هزار مسکن خسارتدیده، کاملاً تعمیر و در اختیار مردم قرار گرفت. همچنین از ۱۲ هزار واحد تخریب شده حدود ۱۰ هزار واحد آن تکمیل و به مردم تحویل داده شده و بقیه نیز بهزودی به اتمام میرسد.
وی تصریح کرد: در حوزه تعهدات دولت، پرداخت تمامی تسهیلات ساخت مسکن، کمکهای بلاعوض مالی و وام معیشتی به مردم انجام شده و حتی جانمایی زمین برای ساخت مسکن سیلزدگان نیز صورت گرفته که در این رابطه حدود ۵۰ هکتار به اراضی شهری و روستایی اضافه شده است.
استاندار لرستان پرداخت تسهیلات به کشاورزان خسارات دیده از سیل، ایمنسازی بستر رودخانهها، بهسازی جادههای دسترسی شهری و روستایی را نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در پساسیل استان مطرح کرد.
ایسنا