مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری از استقرار طرح کشوری نسخه الکترونیک در این استان خبر داد و گفت: در حال حاضر تمامی مراکز درمانی تامین اجتماعی استان به این امکان مجهز هستند.
به گزارش گفتمان زاگرس؛محمود فروزنده در دیدار نماینده مردم شهرستانهای اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی از مرکز پلیکلینیک تخصصی شهرکرد افزود: در این طرح، بیماران ضرورتی برای همراه داشتن دفترچه ندارند و با ارائه شماره ملی میتوانند از خدمات درمانی بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: مدیریت درمان استان با ارائه خدمت در ۲ بخش مستقیم و غیرمستقیم، خدمات درمانی را به بیمهشدگان که افزون بر نیمی از جمعیت استان هستند ارائه میکند.
فروزنده تصریح کرد: این نهاد در بخش مستقیم با یک بیمارستان، ۲ پلیکلینیک تخصصی در شهرستانهای شهرکرد و بروجن و یک درمانگاه تخصصی در شهرکرد و ۲ مرکز درمانی در شهرستانهای لردگان و فارسان خدمات درمانی را به صورت رایگان و در بخش غیرمستقیم با عقد قرارداد با مراکز درمانی در سطح استان خدمات ارائه میدهد.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: در مراکز درمانی ملکی استان تجهیزات بسیار خوبی به کارگرفته شده است و امید است با جذب پزشک متخصص خدماترسانی به نحو شایستهای به مردم تداوم بخشد.
نماینده مردم شهرستانهای اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار از نحوه خدمترسانی به مراجعان ابراز رضایت کرد و گفت: قومگرایی و سیاستزدگی از آفتهای مدیریت در استان است و پرداختن به چیزی غیر از وظیفه تخصصی باعث انحراف از اهداف سازمانی میشود.
قدرتالله حمزه، خدمت به مردم استان را مهمترین وظیفه مسئولان دانست و گفت: مدیران موظفند فقط به خدمت به مردم بیندیشند و هر گونه فعالیتی در این زمینه شایسته انجام است، در غیر این صورت باعث اتلاف منابع خواهد شد.
چهارمحال و بختیاری بیش از ۱۰ شهرستان با بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارد.
ایرنا