مطالبات معلولان در مسیر صعب‌العبور
19 آذر 1399 - 14:15
بازدید 152
3

جامعه معلولان حق و حقوقی دارند و شهروند این جامعه هستند و نباید با چشم ترحم به آنان نگاه کنیم بلکه باید خدمت به آنان را وظیفه خود بدانیم و در رفع مشکلات آنان تلاش کنیم. به گزارش گفتمان زاگرس؛بهمن مرادنیا، استاندار کردستان، امروز(۱۹ آذر ماه) در نشست صمیمانه با نمایندگان تشکل های مردم نهاد افراد […]

پ
پ

جامعه معلولان حق و حقوقی دارند و شهروند این جامعه هستند و نباید با چشم ترحم به آنان نگاه کنیم بلکه باید خدمت به آنان را وظیفه خود بدانیم و در رفع مشکلات آنان تلاش کنیم.

به گزارش گفتمان زاگرس؛بهمن مرادنیا، استاندار کردستان، امروز(۱۹ آذر ماه) در نشست صمیمانه با نمایندگان تشکل های مردم نهاد افراد دارای معلولیت استان کردستان, اظهار کرد: منکر برخی نواقص و مشکلات جامعه معلولین نیستم و به عنوان شروع مشاوری از میان معلولین برای پیگیری مشکلات آنان انتخاب کردم.

وی به فرمانداران شهرستان های تابعه نیز توصیه کرد که حلقه اتصال فرمانداران با جامعه معلولین باید ایجاد شود تا معلولین بتوانند مشکلات خود را بی واسطه پیگیری و به نتیجه برسانند.

مرادنیا با بیان اینکه معلولانی بخشی از جامعه ما و دارای حق و حقوق قانونی هستند تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران موظف به حل مشکلات آنان هستند.

استاندار کردستان همچنین ضرورت فرهنگ سازی برای چگونگی تعامل با معلولین را از رسانه ها و صداوسیما خواستار شد و افزود: ادارات، سازمان ها و بانک ها باید نسبت به مناسب سازی فضا برای معلولان اقدام کنند تا آنان هنگام مراجعه به ادارات با مشکل مواجه نشوند.

وی پیگیری مسائل پزشکی، ورزشی و همچنین نیازهای معیشتی و مسکن برای معلولان را دارای اهمیت توصیف کرد و گفت: از هر امکانی در استان باید برای بهبود فضای زندگی معلولان استفاده شود و تلاش می‌کنیم قانون سه درصد بکارگیری معلولان در استخدامی ها را نیز مورد توجه قرار دهیم.

 سیدصباح قریشی، مدیرکل بهزیستی استان کردستان، در نشست صمیمانه با نمایندگان تشکل های مردم نهاد افراد دارای معلولیت استان کردستان, اظهار کرد: در استان ۴۹ هزار معلول تحت پوشش, حمایت و خدمات بهزیستی هستند که ۳۱ هزار نفر آنان از خدمات مستمر و ۱۸ هزار نفر نیز از خدمات غیرمستمر بهره می گیرند.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل های سازمان باید ۱۰ درصد جامعه معلولین استان زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار گیرند که تا کنون این اتفاق نیافتاده که ممکن است یا هنوز شناسایی نشده اند, یا علاقه ای به استفاده از خدمات بهزیستی را ندارند و یا اینکه اصلا بیش از این معلولی در جامعه نداریم که تحت حمایت قرار گیرند.

مدیرکل بهزیستی کردستان، با بیان اینکه خدمات بسیاری در حوزه‌های مختلف به جامعه معلولین از سوی بهزیستی ارائه می شود، بیان کرد: در حوزه تحصیلی ۳۰۰ دانشجو تحت پوشش هستند که ۱۰۰ درصد شهریه آنان توسط بهزیستی پرداخت می شود.

قریشی با اشاره به اقدام خوبی در حوزه اشتغال و مسکن معلولین، ذکر کرد: توانسته ایم برای تعدادی از این افراد دارای معلولیت در زمینه اشتغال و مسکن آن ها را حمایت کنیم.

وی به سخنان سال گذشته رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که دستگاه های دولتی را به پای کار برای رفع مشکلات معلولان فرا خواندند اشاره و بیان کرد: در استان حمایت های استاندار را شاهد هستیم اما دیگر دستگاه ها پای کار نیستند.

نصرالله ابراهیمی، مشاور عالی استاندار کردستان در حوزه معلولین نیز در این نشست گفت: همه باید در مقابل معلولان احساس مسئولیت کنند و کمک به معلولان به یک مسئولیت اجتماعی تبدیل شود.

وی عنوان کرد: اقدامات زیرساختی بیشتر وقت کاری تشکل های مردم نهاد افراد دارای معلولیت را شکل داده که می توان به آموزش کلیه کارکنان استان نسبت به نحوه برخورد با معلولین اشاره کرد.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان دستگاه های اجرایی هر کدام یک مشاور به عنوان هماهنگ کننده و ارتباط گیرکننده با جامعه معلولان انتخاب کنند تا بتوان مشکلات این جامعه را رفع کرد.  

مشاور عالی استاندار کردستان در حوزه معلولین ادامه داد: بهزیستی به تنهایی نمی‌تواند مشکلات تمام معلولان را حل کند و باید دیگر دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.