احتمال استعفای مدیرکل آموزش وپرورش استان وتلاش های زیرپوستی برای انتصاب مدیرجدید!
01 دی 1399 - 10:13
بازدید 146
9

همزمان با قوت گرفتن احتمال استعفای مدیرکل آموزش وپرورش استان ایلام ،تلاش های برخی نمایندگان وجویندگان قدرت از دالان نفوذ آموزش وپرورش تلاش های خاموش خود را برای تصدی مدیریت این دستگاه با نگاهی به انتخابات شوراهای اسلامی شهر تقویت شده است . گفتمان زاگرس؛این سالها آموزش وپرورش استان ایلام یکی از مورد توجه ترین […]

پ
پ

همزمان با قوت گرفتن احتمال استعفای مدیرکل آموزش وپرورش استان ایلام ،تلاش های برخی نمایندگان وجویندگان قدرت از دالان نفوذ آموزش وپرورش تلاش های خاموش خود را برای تصدی مدیریت این دستگاه با نگاهی به انتخابات شوراهای اسلامی شهر تقویت شده است .

گفتمان زاگرس؛این سالها آموزش وپرورش استان ایلام یکی از مورد توجه ترین ودر عین حال حساسترین دستگاه از نگاه رسانه ها وافکار عمومی محسوب می شود . چرا که در کنار نقش غیر قابل کتمان آن در تولید اصلی ترین ابزار توسعه همه جانبه ،بدلیل گستردگی وعمق نفوذ آن در جامعه به سکوی پرتاب نیروهای سیاسی نیز بدل شده است.

از اینرو همواره  دستیابی به کرسی مدیریت این دستگاه مورد توجه نیروهای سیاسی ونخبگان ایلی قرار گرفته است تا با استفاده ابزاری از این سیستم مسیر موفقیت در عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی وشورای شهر را برای خود هموار نمایند.

همزمان با قوت گرفتن احتمال استعفای مدیرکل آموزش وپرورش استان ایلام، برخی نمایندگان وجویندگان قدرت از دالان نفوذ آموزش وپرورش، تلاش های خاموش خود را برای تصدی مدیریت این دستگاه با نیم نگاهی به انتخابات شوراهای اسلامی شهر تقویت  نموده اند .

براساس شنیده ها یکی از نمایندگان استان در این پروسه از دیگر همکاران خود پیشی گرفته  ورایزنی ها برای به قدرت رساندن یکی از شاخص ترین چهره های ستاد انتخاباتی خود را با قدرت  آغاز نموده است . صرفنظراز سوابق مدیریتی گزینه مورد توجه این نماینده ،با توجه به تفکر سیاسی کاملا مخالف دولت و وابستگی به یکی از جریانات تند سیاسی متباین با افکار دولت مستقر ،این موضوع می تواند به یک چالش جدی بین نماینده مجلس ونماینده عالی دولت در استان تبدیل شود .

از آنجاییکه روحیه مدیریتی ،تعصب به دولت و حساسیت استاندار ایلام نسیت به برخی مداخلات مدیریتی و همچنین نیروهای غیر همسو با دولت برهمگان عیان بوده واین موضوع در چالش مدیریت آموزش وپرورش ملشکاهی نیز نمود یافت ،بعید می دانیم که قاسم سلیمانی دشتکی به راحتی با انتصاب یک مدیر غیرهمسو با دولت آن هم از طریق دور زدن وی کنار آید .

مضافا اینکه مهمتر از موضوع سیاسی ،نگاه برجسته قومی وقبیله ای در برخی انتصابات با نگاه به قدرت در آینده به عنوان سمی ،روند توسعه استان را با چالش مواجهه خواهد کرد.چرا که به عقیده جامعه شناسان در جوامع مکانیکی وقبیله ای بدلیل تلاش های افراد برای کشیدن گلیم خود از آب بدون نگاه به کلیت جامعه ،توسعه وعدالت به محاق خواهد رفت .

نخبگان ونمایندگان استان باید این نگاه جامعه شناسانه را از یاد نبرند که جوامع عقلانی که بافت قبیله ای را پشت سر گذاشته اند ،به تعبیری دارای همبستگی ارگانیک هستند وتقسیم کار تخصصی در آنها موجب شده است که فرد نسبت به کل اجتماع وابستگی پیدا کند وهمین وابستگی موجب می شود تا به راجتی در مواقع لزوم بر علیه فساد و بی عدالتی اتحاد داشته باشند .

اما در دوران توسعه فکری وتکنولوژی که انتظار از نخبگان پشت سر گذاشتن بافت قبیله ای و ایجاد همبستگی در جامعه است ،نخبگان وسیاسیون ما با گرفتار شدن در نگاههای مکانیکی تاریخ گذشته قبیله ای و قومی ،همبستگی ایلی را دنبال نموده وتنها به موفقیت خود و ایلشان اندیشیده  و توسعه جامعه را قربانی مطامع خود کرده اند.

بنابراین انتظار می رود که دوستان نماینده و دیگر نخبگان سیاسی به اندازه شعار توسعه خواهانه خود ،افکار خود را نیز به روز رسانی نموده وبا پرهیز از نگاههای قومی ،سیستم اثرگذاری همچون آموزش وپرورش را قربانی این نگاه مسموم خود نکنند که خیر وصلاح جامعه در رها نمودن آموزش وپرورش به حال خود است .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.