کارخانه قوطی‌سازی سینا در کرمانشاه افتتاح شد
02 دی 1399 - 13:06
بازدید 189
7

کارخانه قوطی‌سازی سینا کرمانشاه که کار ساخت آن از سال ۹۶ شروع شده بود، روز سه‌شنبه با حضور سید «پرویز فتاح» رییس بنیاد مستضعفان و «هوشنگ بازوند» استاندار کرمانشاه با ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسید. به گزارش گفتمان زاگرس؛مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در مراسم افتتاح این واحد صنعتی در جمع […]

پ
پ

کارخانه قوطی‌سازی سینا کرمانشاه که کار ساخت آن از سال ۹۶ شروع شده بود، روز سه‌شنبه با حضور سید «پرویز فتاح» رییس بنیاد مستضعفان و «هوشنگ بازوند» استاندار کرمانشاه با ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گفتمان زاگرس؛مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در مراسم افتتاح این واحد صنعتی در جمع خبرنگاران گفت: تامین قوطی های آلومینیومی نوشیدنی های گازدار، یکی از نیازهای کشور بود که سالانه باعث خروج صدها میلیون دلار ارز از کشور می شود؛ لذا بنیاد مستضعفان با انجام سرمایه گذاری کلانی در این بخش، کارخانه ای بزرگ را احداث کرد که از خروج ۵۰ میلیون دلار ارز برای تامین قوطی نوشیدنی های گازدار جلوگیری می کند.
«حمیدرضا شیران» افزود: کارخانه قوطی سازی در کرمانشاه با سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد تومان احداث شده است که بزرگترین سرمایه گذاری کنونی در غرب کشور است.
وی با بیان اینکه با بهره برداری از این کارخانه، سالانه ۷۶۰ میلیون قوطی نوشیدنی گازدار تولید می شود، گفت: با افتتاح این کارخانه، تولیدات آن باعث می شود تا یک گام به خودکفایی کشور در تولید این قوطی های آلومینیومی نزدیک تر شویم و ظرفیت تولید قوطی های ۳۳۰ و ۲۵۰ سی سی در کشور، به میزان ۵۰ درصد افزایش می یابد.
شیران با اشاره به تاثیرات این سرمایه گذاری کلان بنیاد مستضعفان در اشتغال زایی برای جوانان کرمانشاهی خاطرنشان کرد: احداث این کارخانه بزرگ در کرمانشاه، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را برای حدود ۵۰۰ نفر از جوانان و نیروهای متخصص این استان فراهم می کند و قرار است تا نیروهای بومی منطقه، نیاز نیروی انسانی این کارخانه را فراهم کنند.
مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان گفت: این کارخانه یکی از مدرن ترین و به روزترین کارخانه های تولید قوطی در منطقه خاورمیانه است که تولیدات آن می تواند صادراتی معادل ۱۵ میلیون دلار را برای کشور داشته باشد.
به گفته وی، راه اندازی این کارخانه در اوج تحریم ها و در شرایطی انجام شد که نیروهای خارجی، از هرگونه کمک برای راه اندازی و بهره برداری آن خودداری کردند و تمام مراحل نصب و بهره برداری از تجهیزات آن، به دست نیروهای متخصص داخلی انجام شد و چنین دستاوردی برای نخستین بار در کشور به دست آمد که این موفقیت به عنوان نمادی از خودباوری در جهت تحقق جهش تولید، ستودنی است.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت هم اکنون دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.
براساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در تابستان سال گذشته ۱۴.۲ بود که این آمار در تابستان امسال با یک درصد افزایش به ۱۵.۲ دهم درصد رسید.
نرخ بیکاری استان‌ در بهار امسال نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشت و به ۱۳.۸ درصد رسیده بود.
مسوولان استان، علت افزایش نرخ بیکاری کرمانشاه را شیوع بیماری کرونا و تعطیل شدن بسیاری از مشاغل عنوان می کنند که افزایش جمعیت افراد جویای کار را به دنبال داشته است.  

ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.