به گزارش گفتمان زاگرس:احمد راستینه هشتم بهمنماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت کار رسانه، اظهار کرد: خبرنگاران حق ندارند شرافت قلم خود را با هیچ موضوعی معاوضه کنند، همچنین مدیران موظف هستند در برابر اصحاب رسانه و انتقادات آنها پاسخگو باشند.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای توسعه همهجانبه استان، باید نگاههای قومی و قبیلهای را کنار بگذاریم، گفت: تمامی نقاط استان باید به یک اندازه توسعه پیدا کند، وحدت برای رشد و محرومیتزدایی باید در اولویت قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه سیاست مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری در هشت ماه گذشته حمایت از مدیران در راستای توسعه و پیشرفت استان بود، خاطرنشان کرد: تلاش شد یک ثبات مدیریتی در استان حاکم شود تا مدیران در ماههای پایانی دولت با انگیزه پیگیر امورات باشند، مدیر اگر احساس امنیت شغلی نداشته باشد، نمیتواند با اطمینان خاطر به مسائل و موضوعات مرتبط با حیطه کاری خود بپردازد.
فساد و ناکارآمدی خط قرمز مجلس است
راستینه افزود: اما اگر مدیری دچار فساد و ناکارآمدی شود به هیچ عنوان با این مدیر کنار نمیآییم، مدیری که در انجام وظایف خود کوتاهی کند و یا دچار فساد شود، قطعا لیاقت خدمت در جمهوری اسلامی را ندارد، اما گزارشات ارائه شده در خصوص فساد و ناکارآمدی مدیران از طریق رسانهها باید مستند باشد.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در خصوص دخالت برخی از افراد تاثیرگذار در انتصابات، گفت: متاسفانه این مسئله از گذشته تاکنون وجود داشته است، درصدد هستیم این سیستم وجود رابطه در استخدامیها را بر هم بزنیم، مدیران مراقب باشند با عملکرد خود به نظام جمهوری اسلامی آسیب نزنند، اگر مدارکی از استخدام فردی خارج از ضابطه و با فشارهای سیاسی در دستگاههای اجرایی وجود دارد، این مستندات برای پیگیری ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: در برخورد با رفتار ناپسند اشخاص تفاوتی بین اصلاحطلب و اصولگرا وجود ندارد، همه باید در برابر رفتار ناپسند خود پاسخگو باشند و نباید اجازه ویژهخواری را به هیچ گروهی بدهیم.
راستینه در ادامه در خصوص مباحث خودروسازی در کشور، توضیح داد: در بحث خودروسازی با مشکلات بسیاری مواجه هستیم، نظام جمهوری اسلامی برای حمایت از تولید و ارائه خدمات بهینه به مردم به خودروسازان برای تولید خودروی باکیفیت اعتماد کرد، اما خودروسازان جواب این اعتماد را بهدرستی ندادند.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس برای صیانت از حقوق مردم از هیچ تلاشی دریغ نمیکند، اگر خودروسازان به تعهد خود که همان تولید خودروی باکیفیت است، عمل نکنند برای این شبکه انحصاری تولید خودرو چارهای اندیشیده میشود.
وی با اشاره به پروژههای غیرقانونی انتقال آب در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: منطق مسئولان استان در خصوص انتقال آب به کشور مخابره شده است، در ابتدا باید نیاز آبی مردم در بخش شرب، صنعت و کشاورزی تامین شود، سپس آب مازاد در صورت نداشتن مشکلات محیطزیستی و … طبق شرایط خاص انتقال پیدا کند.
پروژه انتقال آب بهشتآباد مجوز زیستمحیطی ندارد
راستینه ادامه داد: نمیتوان برای آباد کردن فلات مرکزی ایران، محیطزیست و زندگی مردم در چهارمحال و بختیاری را تحت تاثیر قرار داد، رئیس محیطزیست کشور بارها اعلام کرده است که پروژه انتقال آب بهشتآباد مجوز زیستمحیطی ندارد و به این پروژه مجوز احداث نمیدهیم.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ۳۳ طرح کشاورزی چهارمحال و بختیاری که در سالیان گذشته مجوز برای تخصیص آب را اخذ کردهاند، متوقف شدهاند، اما برخی بر انتقال آب از این استان اصرار دارند.
وی با اشاره به پروژه آبرسانی بن- بروجن، گفت: اتمام این پروژه مشکل آب شرب نیمی از مردم چهارمحال و بختیاری را حل میکند، آب شرب برخی از شهرها دارای نیترات بالا است که باید کیفیت آب ارتقا پیدا کند، این پروژه با همت جهادی و پیگیریهای استاندار و مجمع نمایندگان در حال اجرا است و پیشرفت فیزیکی قابل قبولی دارد و تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافته است.
مشکل آبگیر به زودی حل میشود
راستینه اضافه کرد: طبق مصوبه شورای عالی امنیت کشور، باید استان مجاور امنیت بخش آبگیر پروژه آبرسانی بن- بروجن را تامین کند، اجرای این مصوبه در سفر رئیس مجلس شورای اسلامی پیگیری شد و به زودی مشکل آبگیر حل میشود.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه توسعه چهارمحال و بختیاری متوازن نیست، تصریح کرد: متاسفانه در برخی از شهرستانها ضعفهای زیرساختی وجود دارد که این مسئله مانعی برای جذب سرمایهگذار است که جلسات متعددی برای تقویت زیرساختها برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در یک ناکارآمدی مدیریتی قرار داریم، بیان کرد: در سنوات گذشته حدود ۴۰۰ قطعه زمین در شهرکهای صنعتی برای ایجاد واحدهای تولیدی واگذار شده، اما در این اراضی اقدامی صورت نگرفته است، بنابراین مقرر شد این اراضی بازپس گرفته و در اختیار سرمایهگذاران واقعی قرار بگیرد.
راستینه در خصوص تعارض منافع در بین مدیران، خاطرنشان کرد: اگر مدیری پست دولتی دارد و در موضوعی سیاستگذار است، نمیتواند همزمان در بخش خصوصی نیز فعالیت داشته باشد، این مسئله شامل زیرمجموعه مدیران نیز میشود، به برخی از مدیران استانی در این خصوص تذکر دادهایم اگر به این تذکر توجه نکنند اسامی آنها در رسانهها مطرح میشود.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند اجرایی پروژه راهآهن مبارکه به سفیددشت در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: در اسفندماه سال گذشته پیشرفت فیزیکی این پروژه حدود ۲۰ درصد بود، اما با پیگیریهای صورت گرفته و تزریق اعتبار پیشرفت این پروژه بالای ۵۰ درصد است و در بودجه سال آینده ۲۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است و برای ریلگذاری نیز نیازمند ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
وی افزود: در سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری بازدیدی از کارخانه مالت استان نیز بهعمل آمد، نیاز سالانه کشور به مالت حدود ۱۵۰ هزار تن است و تنها کارخانه مالت کشور در این استان سالانه ۲۰ هزار تن مالت تولید میکند، مقرر شد طرح توسعهای این کارخانه برای تامین نیاز کشور در دستور کار قرار بگیرد.
راستینه در پایان از اختصاص ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای محرومیتزدایی در کشور خبر داد و گفت: در چهارمحال و بختیاری ۹ دهستان با رتبه محرومیت بالا وجود دارد و این استان نیز از این اعتبارات بهرهمند میشود.
بیشتر بخوانید:
ثبت دیدگاه