نخستین زن خلبان در استان کهگیلویه و بویر احمد
22 بهمن 1399 - 0:45
بازدید 172
7
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت خانم خلبان هم استانی (زهرا اسکندری) می توان هم در استان و استان های دیگر به طور کلی در سطح ملی استفاده کرد.
پ
پ

حسین کلانتری روز سه شنبه در دیدار با نخستین زن خلبان کهگیلویه و بویراحمدی در یاسوج اظهار داشت: از ظرفیت خانم خلبان هم استانی (زهرا اسکندری) می توان هم در استان و استان های دیگر به طور کلی در سطح ملی استفاده کرد.

وی افزود: بسترهای لازم برای حمایت از نخستین از زن خلبان در استان مهیا می شود و آینده ای روشن پیش روی اوست و در سال های آتی خبرهای خوبی از وی خواهیم شنید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این بانو الگویی تمام عیار برای زنان استان محسوب می شود که با شجاعت و اقتدار در آسمان پرواز می کند.

کلانتری تاکید کرد: سال نخست ورود بنده به استان فرودگاه یاسوج به نوعی نیمه تعطیل بود اما هم اینک برنامه های پروازی پر شده و در آخرین اقدام پرواز های ایرباس ۳۱۹ نیز افزوده شد.

وی ادامه داد: مسیر های پروازی جدیدی برای فرودگاه های استان (شهدای یاسوج و گچساران)  برنامه ریزی شده که از جمله آن ها اتصال پایتخت ایران به پایتخت معنوی ( مشهد مقدس) بوده که مکاتبات آن انجام شده و منتظر دریافت برنامه پروازی آن هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مسیر دیگری که به جد پیگیر آن هستیم مسیر یاسوج و گچساران به اهواز است که تمامی کارهای آن انجام شده است و به زودی این مسیر نیز راه اندازی خواهد شد و مطمئن هستیم که جواب خواهد داد.

وی گفت: مسیر دیگر نیز پرواز کیش است که مکاتبات آن انجام شده و در حال حاضر دنبال راه اندازی این مسیر جدید هستیم و تلاش ها برای ارتقای فرودگاه یاسوج و افزایش پروازها همچنان با قوت ادامه دارد.

کلانتری ابراز داشت: خدمت به قشر محرومان به ویژه در حوزه مسکن در این استان افزایش یافته و ظرف حدود یک سال گذشته ۲۵۰۰ مسکن برای روستاییان آماده شده و ۱۵۰۰ مورد دیگر نیز تا پایان دولت تکمیل می شوند.

وی بیان کرد: به طوری که می توان گفت که در این دولت یک و نیم برابر ۳۵ سال گذشته در حوزه مسکن خدمات ارائه شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ۲۵۰ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر در این استان افتتاح و کلنگ زنی می شود.

کلانتری محرومیت کهگیلویه و بویراحمد را تاریخی دانست و عنوان کرد: خدمات جمهوری اسلامی گسترده است اما در این استان نیازها هم بسیار است.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه اکنون ۱۱ بیمارستان در سطح استان وجود دارد و بیمارستان نرگسی گچساران در حال تکمیل است و بیمارستان باشت به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: از سال ۹۲ تاکنون در زمینه بزرگراه ها میزان بزرگراه ها از ۵۰ کیلومتر به ۴۲۰ کیلومتر رسیده و بیش از ۴۰۰ کیلومتر دیگر در دست اجراست.

مدیر فرودگاه یاسوج نیز گفت: مسئولان استانی برای توسعه فرودگاه های استان از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

عنایت انصاری فرد ادامه داد: به گونه ای که زمینه پرواز ایرباس ۳۱۹ در این استان با پیگیری های استاندار استان ظرف یک هفته مهیا شد.

نخستین خلبان زن کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: کسب موفقیت بین مردان و زنان تفاوتی ندارد و با وجود سخنان ناامید کننده از سوی برخی ها توانستم فعل خواستن را صرف کرده و به این موفقیت دست پیدا کنم.

زهرا اسکندری افزود: خلبانی رشته ای پرهزینه بوده و به سختی توانستم هزینه های تحصیل و پروازهای آزمایشی را تامین کنم.

فرودگاه یاسوج بعد از فرودگاه شهرکرد مرتفع‌ترین فرودگاه کشور است با این تفاوت فرودگاه شهرکرد در منطقه مسطح قرار دارد در حالی که فرودگاه یاسوج در کاسه قرار گرفته است و این شرایط را برای نشست و برخاست هواپیما خاص می‌کند.

در سال ۹۳ فرودگاه یاسوج یکی از محدودترین باندهای فرودگاهی کشور را داشت. طول باند آن ۲۶۰۰ متر و pcn(میزان فشردگی آسفالت در واحد متر مربع) آن نیز پایین بود.

ظرف ۳۰ ماه بزرگترین پروژه عملیات خاکی کشور و استان با حجم یک میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب در این فرودگاه انجام شد.

pcn باند فرودگاه از ۲۶ به ۴۶ و طول باند نیز از ۲۶۰۰ متر به ۳۲۰۰ متر ارتقا یافت تا یکی از با کیفیت ترین باندهای فرودگاهی کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد ساخته شود.

روشنایی باند فرودگاه یاسوج نیز کامل شد و در شرایط مه و شب نیز می‌تواند پرواز داشته باشد یعنی فرودگاه یاسوج شرایط لازم برای انجام پرواز در شب را دارد.

ساخت فرودگاه یاسوج از جمله مصوبه‌های سفر خرداد ماه سال ۷۳ رهبر معظم انقلاب به استان کهگیلویه و بویراحمد بود.

هم اکنون در روزهای شنبه،دوشنبه و پنجشنبه پرواز هواپیما در فرودگاه شهید امیدبخش شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران به مقصد تهران صورت می گیرد.

فرودگاه گچساران پیش از پیروزی انقلاب با هدف تسهیل امور شرکت نفت احداث شد و تا سال ۱۳۹۲ تنها یک پرواز هفتگی داشت.

طول باند پرواز فرودگاه گچساران در زمان فعالیت دولت دهم افزایش یافت.

بر اساس توافق نامه ۲ وزارت خانه راه و شهرسازی و وزارت نفت، ۸ فرودگاه شرکت نفت به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران واگذار شده است.

واگذاری مالکیت فرودگاه گچساران به حوزه عملیاتی فرودگاه یاسوج با پیگیری های مدیریت این فرودگاه و حمایت های مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و استاندار کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفته است.

فرودگاه گچساران می تواند به فرصتی برای بهره مندی جمعیت ۴۰۰هزار نفری شهرهای جنوبی کهگیلویه و بویراحمد از جمله دهدشت، چرام، بهمئی، لنده و باشت برای سفرهای هوایی تبدیل شود.

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۳هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران دارای ۲۲ فرودگاه در شهرهای یاسوج و دوگنبدان است.

بیشتر بخوانید:
راه اندازی تاکسی هوایی در فرودگاه یاسوج در دستور کار است
فرودگاه نفتی گچساران به حوزه عملیاتی فرودگاه یاسوج واگذار شد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.