میزان تولید شمش طلا درکشور ۱۴ برابرافزایش یافت
04 شهریور 1399 - 8:18
بازدید 159
7

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: میزان تولید شمش طلا از ۸۵۰ کیلوگرم در سال ۹۱ به ۱۲ تن در سال ۹۸ رسید که نشان از افزایش ۱۴ برابری تولید این محصول معدنی دارد.  به گزارش گفتمان زاگرس به نقل ازایرنا، داریوش اسماعیلی روز سه‌شنبه در آیین بهره‌برداری از […]

پ
پ

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: میزان تولید شمش طلا از ۸۵۰ کیلوگرم در سال ۹۱ به ۱۲ تن در سال ۹۸ رسید که نشان از افزایش ۱۴ برابری تولید این محصول معدنی دارد. 

به گزارش گفتمان زاگرس به نقل ازایرنا، داریوش اسماعیلی روز سه‌شنبه در آیین بهره‌برداری از فاز ۲ پروژه معدن طلای ساریگونی قروه که از طریق ارتباط تصویری و با حضور دکتر روحانی رییس جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: با افتتاح این طرح در قروه، رتبه ایران در تولید شمش طلا در جهان به ۳۰ و در آسیا به ۱۰ ارتقا یافته است.

وی با بیان اینکه سال گذشته سه تن از این محصول به ارزش ۱۸۰ میلیون دلار صادر شد، افزود: سال گذشته ۹۳ میلیون دلار صرف واردات طلا شد و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که این نیاز را به تولید شمش طلا در کشور اضافه کنیم.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت به طرح توسعه معدن طلای ساری گونی قروه اشاره کرد و گفت: این پروژه توسط شرکت معدنی زرکوه در حال بهره‌برداری است و با افزایش سه هزار کیلوگرمی جدید، ظرفیت تولید طلا در این پروژه به پنج هزار کیلوگرم در سال افزایش می‌یابد.

اسماعیلی میزان سرمایه‌گذاری انجام شده در فاز جدید با سه هزار میلیارد ریال از محل سود سرمایه‌گذاری قبلی اعلام کرد و گفت: ۷۰ درصد سرمایه‌گذاری انجام شده در این طرح شرکت قزاقی و ۳۰ درصد ایران بوده که در طرح جدید برای ۳۵۰ نفر اشتعالزایی مستقیم و در مجموع برای یک هزار و ۲۳۰ نفر اشتعال ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه نوع ماشین آلات در طرح توسعه بومی است، اظهار داشت: کل ذخایر طلای جهان ۵۰ هزار تن است که سهم ایران از این رقم ۳۲۰ تن در ۲۴ معدن طلای کشور بوده که تا ۴۰۰ تن قابل افزایش است‌.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت یادآور شد: در قالب اکتشافات معادن طلا ۳۷ طرح در دست اقدام است که یک هزار نقطه را پوشش می‌دهد که به زودی ۳۲۰ تن ذخیره معادن طلا چندین برابر افزایش و تولید شمش طلا به ۳ هزار و ۲۰۰ تن ارتقا می‌یابد.

اسماعیلی افزود: استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، خراسان رضوی و جنوبی، قم، سیستان و بلوچستان، زنجان و مرکزی به مجموع استان‌های زرخیز کشور اضافه شده و افتخار بزرگی برای بخش معدن و صنایع معدنی کشور است که پروژه‌های افتتاحی بزرگی در حال اجرا است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.