به گزارش گفتمان زاگرس: مدیر دفتر مدیریت اقتصاد و فناوری سازمان حفاظت محیط زیست روز دوشنبه در این آیین با اشاره به فعال شدن خانه فناور در همه استانها بیان کرد: خانههای فناور محیط زیست با هدف استفاده از ایدههای نخبگان و همافزایی میان اندیشمندان، کارآفرینان، تصمیمگیران و برنامهریزان در همه استانها راهاندازی شده است.
الناز کیوانی با بیان اینکه بحران کنونی محیط زیست یکی از مسائل اصلی عصر حاضر است، افزود: در پی پیشرفت صنعت و تکنولوژی و استفاده بیش از حد از منابع محیطزیست به عنوان مواد اولیه تولید، مواجهه با پدیدههای تخریب محیطزیست، افزایش آلودگی و آلایندگی هستیم.
مدیر دفتر مدیریت اقتصاد و فناوری سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: تأسیس خانههای فناور محیط زیست فرصت مهمی برای ارتقا و بهرهمندی از ظرفیتهای فردی، سازمانی و مدیریتی اعضای هیات علمی، دانشجویان، نخبگان و صاحبان ایده، شرکتهای دانش بنیان و صاحبان صنعت است.
وی اهمیت ایجاد خانههای فناور محیط زیست را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: توجه به پژوهشهای محیط زیستی کاربردی و مساله محور و حمایت از طرح های پژوهشی، طرحهای پسادکتری، پایاننامهها و رسالههای دانشجویان در اولویت برنامه خانههای فناور محیط زیست قرار دارد.
از گستره ۲ میلیون هکتاری استان ایلام، یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن را عرضه های طبیعی تشکیل داده است.
۱۴۳ هزار هکتار از اراضی طبیعی ایلام، مناطق تحت مدیریت و حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.
ثبت دیدگاه