مدیران در ارائه گزارشات مرتبط با عفاف و حجاب محافظه‌کارانه عمل نکنند
26 شهریور 1399 - 18:18
بازدید 117
9

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دستگاه‌های متولی عفاف و حجاب در جامعه در بحث گزارش‌دهی و بیان واقعیت‌های جامعه محافظه‌کارانه رفتار می‌کنند، گفت: باید واقعیت‌ها در رابطه با این موضوع بیان شود. به گزارش گفتمان زاگرس:اقبال عباسی ۲۶ شهریورماه در شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حساسیت در بحث […]

پ
پ

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دستگاه‌های متولی عفاف و حجاب در جامعه در بحث گزارش‌دهی و بیان واقعیت‌های جامعه محافظه‌کارانه رفتار می‌کنند، گفت: باید واقعیت‌ها در رابطه با این موضوع بیان شود.

به گزارش گفتمان زاگرس:اقبال عباسی ۲۶ شهریورماه در شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حساسیت در بحث مبارزه با موادمخدر باید در بین همه آحاد جامعه به ویژه خانواده‌ها افزایش پیدا کند، اظهار کرد: طبق آمارهای رسمی ۳.۵ درصد جمعیت استان گرفتار معضل اعتیاد هستند و هزینه‌ای معادل ۵ برابر اعتبارات عمرانی استان صرف هزینه‌های استعمال دخانیات و موادمخدر در استان می‌شود و این موضوع بسیار نگران کننده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: افزایش گرایش دختران و زنان به مقوله اعتیاد و کاهش سن اعتیاد یکی دیگر از نگرانی‌ها در بحث مبارزه باموادمخدر است، باید متولیان مبارزه با موادمخدر به این مسائل و آسیب‌هایی که می‌تواند در پی داشته باشد، توجه ویژه‌ای شود.

وی با بیان اینکه دشمنان با نسل آسیب‌دیده و درگیر معضلات اجتماعی کاری ندارند، عنوان کرد: مشکل دشمنان جمهوری اسلامی جامعه پویا، عالم و سرزنده است، بنابراین برنامه‌ریزی دشمنان درگیر کردن جوانان به اعتیاد است، خانواده‌ها باید نسبت به وضعیت فرزندان خود توجه ویژه‌ای داشته باشند تا درگیر این معضل نشوند.

عباسی اضافه کرد: متاسفانه شاهد قاچاق موادمخدر در مسیرهای ترانزیتی چهارمحال و بختیاری با خودروهای موسوم به “شوتی” هستیم و این افراد بی‌پروا با پلیس درگیر می‌شوند و هزینه‌های بسیاری را تحمیل می‌کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه در بحث عفاف و حجاب در جامعه، مراکز آموزشی و خانواده‌ها یک تضاد وجود دارد، گفت: باید اهداف و وظایف این نهادها یکسان باشد تا بتوان نتیجه دلخواه را در جامعه مشاهده کرد.

وی تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در مقوله عفاف و حجاب نباید تنها به دادن گزارش اکتفا کنند، بلکه عملکرد آن‌ها باید در کنار بیان مشکلات و راهکارها باشد، واقعیت‌های جامعه در این موضوع به تصویر کشیده شود.

عباسی با اشاره به اینکه دستگاه‌های متولی عفاف و حجاب در جامعه در بحث گزارش‌دهی و بیان واقعیت‌های جامعه محافظه‌کارانه رفتار می‌کنند، خاطرنشان کرد: باید واقعیت‌ها در رابطه با این موضوع بیان شود، و وظایف همه دستگاه‌های متولی در این بحث در یک کمیته کارشناسی مشخص شود.

منشور حجاب و عفاف آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تدوین شده است

در ادامه جلسه محمد محمدی معاون ابتدایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ حدود ۹۲۶ فعالیت جهت اجرا در مدارس استان طراحی شده است، اظهار کرد: ۲۴۰ فعالیت مربوط به حوزه پرورشی و موضوعات عفاف و حجاب نیز در آن گنجانده شده است.

وی بیان کرد: ۲۱ وظیفه در حوزه عفاف و حجاب برای آموزش و پرورش مشخص شده است، همچنین منشور حجاب و عفاف آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تدوین شده است.

محمدی تاکید کرد: در کتب درسی انجام اقدامات کیفی در بحث حجاب و عفاف به صورت مستقیم و غیرمستقیم مدنظر قرار  گرفته و همچنین در شبکه شاد یک کانال به همین منظور ایجاد شده است و یکی از محورهای اصلی ارزیابی مدارس اجرای دستورالعمل‌های مرتبط با حجاب و عفاف است.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.