تاکید استاندار خوزستان بر افزایش سهمیه رشته‌های پرطرفدار در استان
05 آبان 1399 - 17:17
بازدید 132
9

استاندار خوزستان گفت: در خصوص افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان در رشته‌های پرطرفدار پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی باید نشستی تخصصی میان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برگزار شود. غلامرضا شریعتی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که امروز (۵ آبان) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: درخصوص افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان در رشته‌های […]

پ
پ

استاندار خوزستان گفت: در خصوص افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان در رشته‌های پرطرفدار پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی باید نشستی تخصصی میان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برگزار شود.

غلامرضا شریعتی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که امروز (۵ آبان) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: درخصوص افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان در رشته‌های پرطرفدار پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی که قبلا در خصوص آن صحبت شد، حتما باید یک نشست تخصصی میان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برگزار شود. همچنین آموزش و پرورش نامه‌ای تنظیم کند تا به معاونت وزارت آموزش و پرورش ارسال کنیم، چرا که سهمیه نسبت به تعداد دانش آموزان استان کم است و از طرفی دانش آموزان نسبت به بقیه استان‌ها سنجش می‌شوند و نمی‌توان گفت که دانش آموزان یا معلمان ضعیف هستند. ما مرتب سیستم آموزشی خود را زیر سوال می‌بریم، درصورتی که باید ظرفیت را افزایش دهیم تا همه دانش آموزان در شرایط مساوی سنجش شوند.

به گزارش گفتمان زاگرس، وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد خوزستان در دوره‌های گذشته به وظیفه خود عمل نکرده است که حتما باید عمل کند، افزود: اما اکنون دانشکده‌های علوم پزشکی آبادان، دزفول، بهبهان، شوشتر و اهواز را داریم که ظرفیت مناسبی برای پذیرش دانشجو هستند. اما برخی اوقات باید قبول کرد که سختگیری در استان انجام می‌شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: در حوزه سوادآموزی همه بخشداران، دهیاران، فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که کمک کنند و این حوزه را مدنظر قرار دهند. ضرورت عمل به شیوه‌نامه چگونگی حضور و عدم حضور دانش آموزان در مدارس نیز باید مبنای عمل باشد، آموزش غیرحضوری می‌تواند فرصتی برای کیفی‌سازی آموزش و پرورش باشد و نباید از این فرصت به سادگی گذر کرد.

شریعتی در ادامه با بیان اینکه اضافه وزن در دانش آموزان، معضل کل جهان است، گفت: ما نیز با این معضل درگیر هستیم، کشورهای توسعه یافته در حال کنترل آن هستند اما دیگر کشورها گرفتار هستند. برای آگاهی بخشی در این خصوص می‌توان از شبکه شاد استفاده کرد و پیش برنامه‌های تغذیه و ورزش تولید شود و دانش آموزان را ترغیب کرد. عوارض چاقی در یک نسل در طولانی مدت و طی ۱۰ تا ۱۵ سال مشخص می‌شود.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.