جابجایی محل دفن زباله‌های بیمارستانی کرمانشاه ضروری است
19 آذر 1399 - 5:01
بازدید 110
10

مدیرکل حفاظت از محیط زیست کرمانشاه تاکید کرد که مکان فعلی دفن زباله‌های بیمارستانی کرمانشاه دیگر جایی برای دفن زباله‌های جدید ندارد از این رو جابجایی آن ضروری است. اکنون زباله های بیمارستانی کرمانشاه در سایت دفن زباله های شهری و در دل زباله های قدیمی دفن می شود که برخلاف استاندارهای زیست محیطی است. […]

پ
پ

مدیرکل حفاظت از محیط زیست کرمانشاه تاکید کرد که مکان فعلی دفن زباله‌های بیمارستانی کرمانشاه دیگر جایی برای دفن زباله‌های جدید ندارد از این رو جابجایی آن ضروری است.

اکنون زباله های بیمارستانی کرمانشاه در سایت دفن زباله های شهری و در دل زباله های قدیمی دفن می شود که برخلاف استاندارهای زیست محیطی است.

به گزارش گفتمان زاگرس؛فریدون یاوری گفت: از نظر ما سایت دفن زباله سراب قنبر در جنوب شهر کرمانشاه به هیچ عنوان برای دفن زباله های بیمارستانی مناسب نیست و بارها نیز در این رابطه اعتراض کرده ایم.

وی توضیح داد: پس از مطرح شدن موضوع دفن غیربهداشتی زباله های بیمارستانی در جنوب شهر کرمانشاه در سال های گذشته قرار شد که محل دفن زباله های بیمارستانی به مکان جدیدی منتقل شود.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست کرمانشاه یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی از حدود ۲ سال گذشته مکان جدیدی را برای دفن زباله های بیمارستانی در محدوده پشت سایت سراب قنبر معرفی کرد اما به دلیل اختلاف با آب منطقه ای و منابع طبیعی کار جابجایی مکان دفن زباله تاکنون به تعویق افتاده است.

یاوری اعلام کرد: در روزهای گذشته در نامه ای به دانشگاه علوم پزشکی اعلام کردیم که باید هرچه زودتر وضعیت مکان جدید دفن زباله های بیمارستانی را تعیین تکلیف و از آن استفاده کند.

وی گفت: موافقت محیط زیست با دفن زباله های بیمارستانی در سایت سراب قنبر به صورت موقتی بود اما اکنون این سایت دیگر جایی برای دفن زباله های بیمارستانی ندارد از این رو باید هرچه سریع تر برای این موضوع چاره اندیشی شود.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست کرمانشاه با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا حجم زباله های بیمارستانی را افزایش داده است، افزود: تمام زباله های بیمارستانی کرمانشاه توسط شرکت های دفن زباله و یا بیمارستان ها بی خطرسازی می شود و سپس به محل دفن زباله می آیند.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه در مجموع ۱۳ بیمارستان دولتی دارد که از این تعداد هفت بیمارستان در کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه واقع شده است.

زباله های بیمارستانی چیست؟

براساس تعریف ارایه شده از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وسایل آلوده به خون و ترشحات بیمار، بافت ها و پسماندهای جراحی، انواع سرنگ، آنژیوکت، باند، پنبه، زواید تزریقات و پانسمان، دستکش ها، ست و کیسه خون، ماسک بیمار، انواع وسایل برنده، پس ماندهای دارویی، انواع سوند و حتی پس مانده غذای بیماران عفونی جزء زباله های عفونی و بیمارستانی محسوب می شوند که باید پس از بی خطرسازی در کیسه های زرد رنگ و مقاوم دفع شود.

براساس آمارهای اعلام شده، هریک از ساکنان شهر یک میلیون نفری کرمانشاه روزانه ۶۸۰ گرم زباله تولید می کنند که بخشی از آن، زباله های عفونی و بیمارستانی است.

ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.