کرمانشاه رتبه سوم صادرات صنایع دستی را در کشور به خود اختصاص داد
14 بهمن 1399 - 11:06
بازدید 155
3
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت:طبق گزارش کمرگ ایران، باتوجه به این میزان از صادرات صنایع دستی، کرمانشاه رتبه سوم صادرات صنایع دستی را بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.
پ
پ

به گزارش گفتمان زاگرس:حسین ویسی با اشاره به رشد صادرات صنایع دستی کرمانشاه طی ۹ ماهه امسال، اظهار کرد: براساس آماری که اخیرا از سوی گمرک ایران در اختیار ما قرار گرفته، از ابتدای فروردین تا پایان آذر امسال بیش از ۳۰ میلیون دلار صنایع دستی استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر شده است.

وی تصریح کرد: طبق گزارش کمرگ ایران، باتوجه به این میزان از صادرات صنایع دستی، کرمانشاه رتبه سوم صادرات صنایع دستی را بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.

معاون صنایع دستی استان عمده ترین صنایع دستی صادر شده از استان به خارج از کشور را احجام چوبی، زیورآلات سنتی، گلیم و گیوه دانست و گفت: باتوجه به هنرمندان بزرگی که در رشته چوب داریم، سهم قابل توجهی یعنی حدود هشت میلیون دلار از صادرات صنایع دستی استان به احجام چوبی اختصاص پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: این میزان از صادرات صنایع دستی استان به نسبت مشابه سال گذشته حدود پنج درصد افزایش نشان می دهد و این درحالی است که به واسطه شیوع بیماری کرونا و رکودی که در بازار صنایع دستی داشتیم، انتظار می رفت صادرات صنایع دستی هم با افت قابل توجهی مواجه شود.

ویسی در ادامه در خصوص چرایی افزایش صادرات صنایع دستی استان علیرغم تاثیرات منفی شیوع بیماری کرونا بر این صنعت هم گفت: هرچند اواخر سال گذشته به واسطه شیوع بیماری کرونا نتوانستیم نمایشگاه های عرضه صنایع دستی را در سطح استان برپا کنیم و از سوی دیگر صنعت گردشگری هم با رکود زیادی مواجه شد، اما در مقابل برخی از هنرمندان صنعتگر استان هم تلاش کردند و بیشتر تمرکز خود را روی صادرات هنرهای دست ساز خود قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به وجود اشتراکات فرهنگی که با کشورهای همسایه داریم، مردم این کشورها علاقمند به خرید صنایع دستی ما هستند، برای همین بخش زیادی از محصولاتی که صادر شده به کشورهای همسایه و بویژه عراق بوده است.

معاون صنایع دستی استان در پایان با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای توسعه صادرات دیگر صنایع دستی مهم استان، اظهار کرد: در برخی رشته های دیگر همچون سازهای سنتی و میناکاری هم ظرفیت های خوبی در استان داریم که باید با برنامه ریزی، توسعه صادرات آنها را هم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید:

دالاهو به عنوان شهر ملی تنبور ثبت شد

معرفی ۱۰۵ صنعتگر فعال صنایع دستی چرداول به بنیاد برکت

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.