به گزارش گفتمان:احمدرضا احسانی حمایت از اصحاب رسانه را ضروری دانست و گفت: همدان به عنوان یکی از استانهای پیش رو در زمینه توسعه فرهنگی، با همکاری شهرداری به دنبال ایجاد فرهنگسرای تخصصی هنر و رسانه بود که این طرح به ثمر نشست.
او ابراز امیدواری کرد این فرهنگسرا بتواند به نیازهای جامعه هدف خود پاسخ بدهد و فعالان عرصه هنر و رسانه از این فضا نهایت بهره را برای اجرای برنامه و رویدادهای فرهنگی ببرند.
احسانی بابیان اینکه توسعه فرهنگی پیش زمینه توسعه سایر حوزه ها از جمله بخشهای اجتماعی و شهری است گفت: این امر زمانی محقق میشود که همه دستگاهها هم افزایی داشته و از حوزه فرهنگ، هنر و رسانه حمایت کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با قدردانی از این اقدام شهرداری همدان خاطرنشان کرد: تعامل با سایر ادارات و نهادها و اجرای برنامههای مشارکتی از اولویت های این اداره کل بود و تا امروز در این بخش برنامههای قابل توجهی به مرحله اجرا رسیده است.
طبق آخرین آمارهای رسمی۵۰۰ خبرنگار در رسانه های مکتوب، دیداری و شنیداری استان همدان مشغول کار و تلاش هستند که از این تعداد ۲۱۰ خبرنگار عضو رسمی خانه مطبوعات و ۱۵ نفر نیز عضو افتخاری هستند.
استان همدان دارای ۱۵۶ رسانه دارای مجوز است که ۸۷ رسانه آن چاپی و مابقی الکترونیکی هستند.
بیشتر بخوانید: |
سیاستهای کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان بررسی شد/ از تدوین سند جامع فرهنگی تا افزایش بودجه آموزش شهروندی |
مرگ چهره های فرهنگی داغی دردل تاریخ همدان است |