به گزارش گفتمان:طیبه شریفی عصر امروز در سیصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورای شهر با اشاره به اجرای تبصره ۳ اظهارداشت: در راستای اجرای پروژه و دریافت وجه از مردم، همه مردم باید بدانند که پولشان در کجا هزینه میشود، بنابراین باید شفاف به مردم توضیح داده شود که تبصره ۳ چه مزایایی دارد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به خشکسالیهای اخیر در استان و شهر شهرکرد افزود: با توجه به اینکه منابع آب زیرزمینی روبه اتمام است و آب کافی برای شرب و فضای سبز وجود ندارد، بنابراین میطلبد در راستای حفر چاههای جذب در مسیر بارشها شرکت آبفا اقدامات لازم را انجام دهد.
علیرضا توکلی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه مدیریت ملی باید با نگاه اجتماعی به شهرهای کمتربرخوردار ورود پیدا کند، بیان کرد: در راستای اجرای تبصره ۳ مسئولیت بازخواست در برابر مردم را میپذیریم اما انتظار داریم به مرکز استان نگاه استانی و ملی شود و در راستای رفع مشکلات آبی مردم، آبفا همکاری لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به انتقال پساب از منطقه بهرامآباد افزود: شهرکرد به علت کمبود آب در حفظ و نگهداشت فضای سبز با مشکل مواجه است و امکان توسعه فضای سبز وجود ندارد.
مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه اعتقاد قلبی داریم که زیرساختهای شهر را باید با کمک و تعامل مسئولان بسازیم، خاطرنشان کرد: در راستای اجرای تبصره ۳ در چارچوب قانون تلاش خواهیم کرد اما از طرفی انتظار داریم شرکت آب و فاضلاب در اجرای طرح انتقال پساب از منطقه بهرامآباد به شهرکرد جهت حفظ فضای سبز تلاش و همکاری لازم را داشته باشد.
حمید فتحاللهی رئیس کمیسیون معماری شهرداری شهرکرد نیز در ادامه جلسه گفت: آماده هستیم در راستای بهتر شدن شرایط در شهر، تمامی همکاریهای لازم را داشته باشیم اما آیا بیس و چارچوب قانونی برای اجرای دقیق و کامل این تبصره وجود دارد؟ که باید در این زمینه بررسی و تدابیر لازم اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه از منابع آبی ۳۰ درصد مصرف و ۷۰ درصد فاضلاب میشود، افزود: انتقاد بر آبفا وارد است که چرا بر رویه مصرف نظارت و توجه نشده است.
بیشتر بخوانید: |
برخورد با پروژههای غیرقانونی آب، مطالبه مردم چهارمحال و بختیاری از رئیس دستگاه قضا |
روایتی از بیآبی مردم و بیدردی مسؤولان/ انتظار مردم کاج برای آب شرب ۳۰ ساله شد! |
امامقلی بلالی رئیس کمیسیون املاک شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه تصریح کرد: باتوجه به اینکه شهرکرد و استان ما یک استان سردسیر و کوهستانی است دارای رتبه بالای بیکاری است و با کمبود آب مواجه است بنابراین میطلبد درراستای اجرای طرح انتقال پساب کمک شود و دولت کمکهزینهای را به مردم پرداخت کند، چرا که مردم استان از درآمد خوبی برخوردار نیستند.
بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه ضمن تاکید بر اهمیت موضوع تبصره ۳ خاطرنشان کرد: در راستای اجرای تبصره ۳ آمادگی داریم هرگونه تصمیم و مصوبهای که از سوی شورای شهر صادر شود اجرا کنیم.
وی با اشاره به تعاملات خوب شهرداری و شرکت آبفا افزود: افزایش تعاملات اثربخش و دوجانبه سبب شد تا بخشی از مشکلات شهر درخصوص حفاریها مرتفع شود.