مشکلات شهرک صنعتی بانه زیاد است
03 اسفند 1399 - 11:04
بازدید 163
8
نماینده مردم شهرهای سقز و بانه گفت:شهرک صنعتی بانه زمین برای ایجاد واحدهای تولیدی دیگر ندارد باید برای ایجاد منطقه ای در برای ایجاد شهرک صنعتی اقدام شود.
پ
پ

به گزارش گفتمان: بهزاد رحیمی روز شنبه در نشست با سرمایه گذاران بانه ای به ظرفیت های سرمایه گذاری در بانه اظهار داشت: شهرک صنعتی بانه زمین برای ایجاد واحدهای تولیدی دیگر ندارد باید برای ایجاد منطقه ای در برای ایجاد شهرک صنعتی اقدام شود.

وی با دعوت از فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه گفت: بهره برداری از این منطقه گامی مهمی در راستای حل مشکلات کولبران است و زمینه را برای اشتغال بیشتر افراد جویای کار فراهم می کند.

رحیمی ادامه داد: برخی از سرمایه گذاران از واگذاری محدود زمین های منطقه ویژه اقتصادی بانه گلایه مند هستند باید برای تحقق شعار نگین اقتصادی غرب کشور در منطقه ویژه اقتصادی بانه باید دنبال کیفیت باشیم.

وی گفت: زمینی که به سرمایه گذاران واگذار می شود نیاز آنها را تامین نمی کند برخی از سرمایه گذاران برای ایجاد واحدهای تولیدی نیاز به بیش از پنج هزار متر مربع زمین دارند که واگذاری زمین با این مساحت امکان پذیر نیست.

نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای جذب سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی بانه باید تسهیلات ویژه در نظر گرفته شود ادامه داد: قیمت تمام شده ای که برای زمین های منطقه ویژه اقتصادی بانه تعیین شده با توجه به تورم افسار گسیخته، وضعیت اقتصادی و موقعیت سرمایه گذاران قابل توجیه نیست.

رحیمی حلقه توسعه منطقه ویژه اقتصادی بانه را رسمی شدن مرز سیرانبند و ایجاد منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان عنوان کرد و گفت: در روزهای آینده مرز سیرانبند بانه رسمی می شود و امیدواریم قبل از سال جدید منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان نیز محقق شود.

بیشتر بخوانید:
منطقه ویژه اقتصادی بانه یکی از طرح‌های پیشران توسعه کردستان است
زمینه حضور سرمایه‌گذاران خارجی در منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم شود
منطقه ویژه اقتصادی بانه دوم اسفند ماه به بهره‌برداری می‌رسد

فرش قرمز برای سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی بانه پهن شده است

فرماندار بانه نیز گفت: تمام ادارات مربوطه موظف هستند انجام کارهای مربوط به سرمایه گذاران را در اولویت قرار می دهند و فرش قرمز برای این سرمایه گذاران با ارائه خدمات پهن شده که امیدوارم با سرمایه گذاری در این منطقه بخشی از مشکلات اشتغال حل شود.

اسماعیل رستم پور افزود: کوچکترین سستی در این زمینه عملی نابخشودنی است و به شدت با افرادی که در این زمینه کم کاری کنند برخورد می شود.

وی با اشارهبه اینکه در هشت واحدی که در منطقه ویژه اقتصادی بانه ایجاد می شود برای ۴۵۰ نفر اشتغال ایجاد شده اظهار داشت: آمادگی کامل برای جذب سرمایه گذاری در این منطقه داریم و بسترهای لازم نیز فراهم شده است.

مصوبه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه در سال۱۳۸۹ در دولت دهم تصویب شده و عملیات اجرای آن در سال ۱۳۹۵ در ۲ فاز ۳۵ و ۵۰ هکتاری در زمینی به مساحت ۸۵ هکتار آغاز شد که فاز نخست این منطقه امسال به پایان رسید.

منطقه ویژه اقتصادی بانه یکی از طرح‌های پیشران توسعه کردستان است که باعث رونق تجارت با تولید کالاهای صادرات محور، تولید و اشتغال همزمان شکوفایی اقتصادی در کردستان می شود و زمینه را برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم کرده است.

همجواری این منطقه با مرز سیرانبند بانه و تحولات پیش رو در این مرز با رسمی شده و تردد مسافر زمینه را برای تولید کالاهای صادرات محور فراهم می کند و می تواند بخش زیادی از نیاز بازار کشور عراق را تامین کند.

سرمایه گذارانی که در منطقه ویژه اقتصادی بانه سرمایه گذاری می کنند از معافیت های مالیاتی و تخفیفات گمرکی برای ورود مواد اولیه برخوردار می شود.

منطقه ویژه اقتصادی بانه روز شنبه با حضور (اسحاق جهانگیری) معاون اول رییس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس افتتاح شد.

شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.