۳۰ تا ۴۰ واحد راکد اسدآباد را به چرخه تولید بازمی‌گردانیم
01 خرداد 1400 - 11:31
بازدید 124
5
فرماندار اسدآباد گفت: تعداد ۳۰ تا ۴۰ واحد راکد و تعطیل با همکاری دستگاه های مرتبط در سطح شهرستان شناسایی شده که با یک کار عملیاتی و تصمیم گیری درست این واحدها را به چرخه تولید بازمی گردانیم.
پ
پ

به گزارش گفتمان: سعید کتابی چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در جلسه بررسی طرح های مشکل دار شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: در حال حاضر طرح های اشتغالزایی جدیدی با سرمایه گذاران جدید در شهرستان در دست پیگیری قرار داشته و چندین طرح توسعه هم در دست اجراست و سرمایه گذاران جدیدی هم بنای ورود به منطقه را دارند که باید بستر و زیرساخت های لازم ورود این سرمایه گذاران را مهیا کرد ضمن اینکه در کنار این اقدام نسبت به احیاء و بازگشت به چرخه تولید واحدهای تعطیل پاشنه کشیده در اهتمام هستیم و باید بانک ها نیز حمایت و پشتیبانی لازم را از این طرح های مشکل دار داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال جاری حدود ۳۰ واحد کارگاهی به شهرک صنعتی شهرستان اضافه خواهد شد و زمین مورد نیاز این کارگاه ها به سرمایه گذاران تحویل داده می شود، خاطرنشان کرد: این امر با ورود سرمایه گذاران جدید از نقش مؤثری در اشتغالزایی منطقه برخوردار خواهد بود.

کتابی با اشاره به مساحت ۹۲ هکتاری شهرک صنعتی اسدآباد با ۱۸ کارخانه تولیدی و صنعتی زنده و تعطیلی سه واحد از این واحدها یادآور شد: در سال گذشته با پیگیری ها و رفع مشکلات، پنج کارخانه صنعتی تعطیل الکل اتانول، کارخانه کودشیمیایی، ذوب مفید، تولید لوله پلی اتیلین و تولید فوم شهرک صنعتی شهرستان احیاء شده و به چرخه تولید بازگشتند که امسال نیز احیاء سه کارخانه صنعتی شهرک شامل نگین سوله، سیمین لبن و تولید کودشیمیایی در دست برنامه قرار دارد.

بیشتر بخوانید:
افتتاح کارخانه تولید کاغذ اسدآباد خرداد ۱۴۰۰
بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره اسدآباد به دلیل کمبود نقدینگی به تعویق افتاد

وی در ادامه با اشاره به شناسایی واحدهای تعطیل و راکد شهرستان تصریح کرد: برای رفع موانع این واحدها در ابتدای امر جلسه ای عملیاتی در شهرستان با حضور دستگاه های مرتبط برگزار می شود و در صورت مرتفع نشدن مشکل به طور قطع طی جلسه ای با دستگاه های مرتبط استان موانع موجود این واحدها را پیگیری خواهیم کرد.

در این جلسه مشکلات چهار واحد تولیدی تعطیل شهرستان از جمله واحد تولیدی سیمین لبن، کشتارگاه و کارخانه رب مارال فروز غرب مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم برای رفع موانع این واحدها اتخاذ شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.