به گزارش گفتمان: «حسن خانجانی موقر» چهارشنبه شب در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: طبق ماده ۸۰ قانون شوراها ۳۴ وظیفه برای اعضای شورای شهر مشخص شده که شوراها نقش خود را در زمینه انجام تمامی بندهای این ماده قانونی ایفا نمیکنند.
وی عنوان کرد: وظیفه شورای شهر مطابق بند ۳۴ ماده ۱۸۰، بررسی و تأیید طرح هادی، طرح جامع شهرسازی، طرح تفصیلی و حریم و محدوده قانونی شهرها پس از ارائه آن توسط شهرداری است که با وجود گذشت مدت زمان طولانی هنوز خبری از مصوب شدن این طرح نیست.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان همدان اضافه کرد: مطابق مصوبه سال ۱۳۷۱ شورای عالی اداری، صدور پروانه ساخت از سوی شهرداری ها باید هفت تا ۱۴ روز طول بکشد در حالی که میانگین زمان اخذ پروانه از شهرداری همدان ۱۰ ماه است که باید این روند برای خدمت رسانی بیشتر به مردم اصلاح و کوتاه تر شود، چرا که کُندی در صدور آن عده ای را به سمت ساخت و ساز غیرمجاز هدایت می کند.
خانجانی افزود: اجرای طرح های مرتبط با اموری شهری در محله های مختلف با رویکرد پیشگیرانه مورد تاکید است همچنین طرح ها باید همراه با پیوست های فرهنگی و برنامه ریزی شده ارائه شود.
وی با بیان اینکه باید به مطالبات مردمی به ویژه ساکنان مناطق حاشیه نشین توجه بیشتری داشت اضافه کرد: شهرداری در ارائه خدمات به آحاد مردم از تبعیض نسبت به نقاط پایین و بالای شهر خودداری کند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان اظهار داشت: نظارت صحیح و جامع بر کارکردهای شهرداری و امور شهری بخش هایی از وظایف شورای شهر است.
خانجانی اضافه کرد: دادستانی بیش از ۴۰۰ وظیفه متعدد به عنوان مدعی العموم در حمایت از مردم عهده دار است بنابراین افزایش تعامل دستگاه قضا و شورای شهر زمینه را برای خدمت رسانی مطلوبتر به مردم فراهم می کند.
در این نشست موضوعاتی همچون اصلاح روند نام گذاری معابر شهری، سد معبر، ساخت و سازهای غیرمجاز، مشکلات ترافیکی و میدان بار از سوی دادستان همدان به عنوان مدعی العموم عنوان شد.
طرح مجموعه شهری همدان سال ۸۷ مصوب و سال ۹۱ مطالعات آن آغاز شد و پس از ارائه به شورای عالی شهرسازی، مهرماه سال گذشته، همدان کلانشهر شد.
بیشتر بخوانید: |
طرح جامع شهر همدان ویژه خواریها و رانت خواریها را حذف میکند |
سیاستهای کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان بررسی شد/ از تدوین سند جامع فرهنگی تا افزایش بودجه آموزش شهروندی |
ثبت دیدگاه