خانواده‌ها نسبت به تحصیل فرزندانشان بی‌تفاوت نباشند
25 شهریور 1400 - 12:12
بازدید 196
3
استاندار کردستان با اشاره به ضرورت ریشه‌کنی بیسوادی در جامعه از خانواده‌ها خواست نسبت به تحصیل فرزندانشان بی‌تفاوت نباشند.
پ
پ

به گزارش گفتمان: بهمن مرادنیا در نشست شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی استان اظهار داشت:سواد یک ضرورت انکار ناپذیر برای توسعه و پیشرفت جوامع محسوب می‌شود لذا خانواده‌ها باید نسبت به تحصیل فرزندان خود حساس باشند تا در آینده شاهد ریشه‌کنی بیسوادی در استان باشیم.

وی با تقدیر از تلاش آموزشیاران و معلمان نهضت سوادآموزی که با جدیت در سطح روستاها و مناطق محروم مشغول خدمت هستند، افزود: ریشه کنی بیسوادی نیازمند تلاش، همکاری و همدلی همه آحاد جامعه ودستگاه‌های اجرایی است و از عهده تنها یک نهاد بر نمی‌آید.

استاندار کردستان از اهتمام مدیر کل آموزش و پرورش استان، مسوولان و دست اندرکاران سواد آموزی و همکاری و همراهی اعضای شورای پشتیبانی در پیگیری اقدامات و کسب موفقیت استان در حوزه سواد آموزی تقدیر کرد و گفت: توفقیات کسب شده، حاصل تلاش مجموعه استانی است.

مراکز یادگیری محلی، بهترین محل برای ماندگاری سواد است

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست گزارشی از فعالیت مراکز یادگیری محلی استان ارائه داد و اظهار داشت:  هم اکنون ۱۹ مرکز یادگیری محلی در سطح فعال است و مجوز راه اندازی سه مرکز نیز برای سال جاری اخذ شده است.

رمضان یوسفی با بیان اینکه، مراکز یادگیری محلی، بهترین محل برای ماندگاری سواد است، افزود: سال گذشته ۲ هزار نفر از جامعه هدف در مراکز یادگیری محلی به آموزش سواد و حرفه آموزی پرداختند.

وی اضافه کرد: در این مراکز در کنار آموزش، به سوادآموزان، مهارت و حرفه آموزش داده می شود و با توجه به اهمیت موضوع و کمبود تجهیزات مراکز استان، ضرورت دارد این مراکز تجهیز شوند تا خدمات بهتری به سواد آموزان ارائه شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان در ادانه گزارشی از پوشش دوره های سواد آموزی بر اساس حجم ابلاغی ارائه کرد و گفت: سال گذشته عملکرد استان در پوشش دوره‌های سواد آموزی  ۱۰۲ درصد بود.

وی یادآور شد: در سال جاری نیز ۱۲ هزار نفر برای آموزش در سطح استان حجم ابلاغ شده که ۱۲ هزار نفر از این تعداد بیسواد مطلق هستند.

یوسفی با اشاره به آغاز کلاس‌های دوره های سواد آموزی از تیر سال جاری،  سختی آموزش در شرایط کرونایی،کاهش نیروی انسانی در اختیار به دلیل قبولی در آزمون و تعیین تکلیف نیروهای این حوزه، مشکل جذب و آموزش را از چالش های پیش روی سواد آموزی استان برشمرد و خواستار مساعدت شورای پشتیبانی در این زمینه شد.

استان کردستان ۳۰۰هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید:
استاندار: کردستان نیازمند اعتبارات آموزشی ویژه است
توزیع کتاب‌های درسی دانش‌آموزان کردستانی آغاز شد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.