توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان لرستان در اولویت قرار دارد
20 مهر 1400 - 23:12
بازدید 184
4
مدیر امور موسسات پارک علم و فناوری لرستان گفت: تسهیلات مالی، ارایه ضمانت نامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی به صورت کمک‌های بلاعوض و یا کم هزینه از خدمات ارایه شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان در اولویت قرار دارد.
پ
پ

به گزارش گفتمان: حدیث کوشکی روز سه‌شنبه اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با ماموریت کمک به تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارایه خدمات مالی و مشاوره ای به شرکت های دانش بنیان تاسیس شده است.

وی گفت: تسهیلات مالی، ارایه ضمانت نامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی به صورت کمک‌های بلاعوض و یا کم هزینه از خدمات ارایه شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان می‌باشد.

وی افزود: در همین راستا واحد موسسات و بازاریابی پارک علم و فناوری لرستان پیگیری های لازم و مستمر در راستای بهره مندی شرکت های دانش بنیان از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی انجام داده است.

مدیر امور موسسات پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد: این پیگیری ها منجر به ارایه کمک بلاعوض از طریق ارایه خدمات آموزش، مشاوره، توسعه بازار، استاندارد و مجوزها، رتبه بندی رقابت پذیری، حفاظت از مالکیت فکری، رویدادها و شبکه سازی و کمک هزینه تحقیق و توسعه به شرکت های دانش بنیان از طریق کارگزاران صندوق شده است.

کوشکی با تاکید بر اینکه به منظور افزایش بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان مستقر در استان ها خدمات مشاوره با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ارایه می شود، افزود: در این راستا سلسله جلسات نیازسنجی دارایی‌های فکری موسوم به «گنجینه» توسط کارگزاران منتخب صندوق، برگزار می‌شود که براساس آن ارایه خدمات مشاوره به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری در مرکز مشاوره صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط شیوع کرونا در کشور، طبق هماهنگی صورت گرفته با صندوق جلسات مشاوره برای هریک از شرکت‌ها به صورت مجزا و خصوصی به صورت آنلاین برگزار می شود، گفت: ۹۰ درصد هزینه این مشاوره ها توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال برای شرکت های دانش بنیان پرداخت می‌شود.

مدیر امور موسسات پارک علم و فناوری لرستان گفت: شرکت های دانش بنیان برای استفاده از این خدمات بایستی درخواست خود را به پارک علم و فناوری ارسال و سپس در سامانه غزال ثبت نام کنند.

کوشکی ادامه داد: این خدمات صرفاً برای شرکت‌های دانش بنیان ارایه و جلسات مشاوره به صورت خصوصی برای هر شرکت از چهار تا هشت ساعت انجام می‌شود و در پایان جلسه نتایج مشاوره در قالب گزارشی تحت عنوان نقشه راه جهت بهره مندی در اختیار شرکت دانش‌بنیان قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان لرستان اعم از مستقر در پارک علم و فناوری و مراکز رشد تابعه و یا خارج از پارک، تا پایان مهرماه سال جاری مهلت ثبت نام در این جلسات مشاوره ای از طریق سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir را دارند.

بیشتر بخوانید:
رشد ۴۸ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا در لرستان
لزوم توسعه تعاونی‌های دانش‌بنیان

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.