استان ها
| 3 سال قبل

دانشگاه رازی در رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های سبز ۴۱ پله صعود کرد

به گزارش گفتمان: دکتر «هادی عبادی» افزود: براساس این گزارش، دانشگاه رازی موفق به کسب رتبه ۲۲۲ جهانی در میان ۹۵۶ دانشگاه شرکت کننده در سطح جهان و قرار گرفتن در بین ۶ دانشگاه برتر کشور از ۴۲ دانشگاه ایرانی شرکت کننده در این رتبه بندی شده است.

وی اظهار داشت: این در حالی است که دانشگاه رازی در سال ۱۳۹۷ در بین هزار دانشگاه سبز جهان جایگاهی نداشته و رتبه دانشگاه رازی در کشور ۲۳ بوده است. دانشگاه رازی کرمانشاه این موفقیت را مرهون تلاش‌های مستمر همکاران دانشگاه رازی می‌داند.

مسوول پیگیری دانشگاه سبز رازی گفت: براساس این گزارش، (world university UI Green Metric) با همکاری یونسکو و همکاری دانشگاه های دنیا با هدف ترویج پایداری در آموزش عالی، از سال ۲۰۱۰ اقدام به ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان براساس معیارها و شاخص‌های مرتبط با مسایل زیست محیطی در دانشگاه‌ها کرده است.

وی بیان کرد: محورهای مورد توجه در این نظام رتبه‌بندی شامل: محیط و زیرساخت (۱۵۰۰ امتیاز)، انرژی و تغییرات اقلیمی (۲۱۰۰ امتیاز)، پسماند (۱۸۰۰ امتیاز)، آب (۱۰۰۰ امتیاز)، حمل و نقل (۱۸۰۰ امتیاز) و آموزش و پژوهش (۱۸۰۰ امتیاز) می‌باشد که شامل ۸۲ زیر مجموعه به همراه جمع آوری مستندات در این حوزه هاست.

عبادی یادآور شد: از حمایت‌های سرپرست دانشگاه، دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی و خدمات فنی، معاونت‌های دانشگاه­، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، شهرداری دانشگاه، مرکز تحقیقات محیط زیست، مزرعه آموزشی و پژوهشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، اعضای هیات علمی و پژوهشگرانی که در جمع ­آوری اطلاعات موردنیاز، مرکز مدیریت سبز را یاری کردند، قدردانی می‌ کنم.

دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا»  آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار  دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و  دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید:
دانشگاه رازی کرمانشاه رتبه ۱۱ دانشگاه‌های جامع کشور را کسب کرد
دانشگاه رازی در شاخص‌های جهانی توسعه پایدار رتبه ۲۶۳ را کسب کرد