به گزارش گفتمان: صادقی فر اظهار داشت: این ماده موجب از بین رفتن پرزهای معده شده و انواع سرطان های دستگاه گوارش و سایر بیماری ها را به دنبال دارد.
وی افزود: نمونهگیری از بلانکیت در نانوایی سخت است زیرا باید اول صبح قبل از پخت نان انجام گیرد و ۳۰ دقیقه بعد نمونه در آزمایشگاه بررسی شود.
صادقی فر گفت: در بررسی انجام گرفته از ۵۰۸ مورد نانوایی سطح شهر ایلام ۹۹ درصد مطلوب و تنها یک درصد از بلاکنیت استفاده کرده بودند که برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.
وی ادامه داد: امسال تاکنون ۹۱ نانوایی متخلف به مرجع قضایی معرفی شده اند و در بررسی های کارشناسان بهداشت ۲۸۰ کیلوگرم آرد و خمیر مایه فاسد و۲۰۰ کیلوگرم نمک غیر مجاز نیز کشف و ضبط شده است.
وی گفت: در بررسی استفاده از جوش شیرین، از ۵۰۸ مورد ۴۹۳ مورد مطلوب و سه درصد رعایت نکرده بودند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: بر اساس مطالعه پنج سال اخیرا دانشگاه که منتشر شده است، از نظر دیابت و اضافه وزن جزو استانهای قرمز کشور هستیم که این امر وضعیت بدی برای استان نشان می دهد.
بیشتر بخوانید: |
لغو جواز نانوایی ها با دریافت سه بار پرونده تخلفاتی در تعزیرات حکومتی |
آیا نانوایان کار خود را به درستی انجام می دهند؟ |
ثبت دیدگاه