به گزارش گفتمان: علیاصغر شالبافیان عصر امروز در ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان اظهار کرد: مدیریت سفرهای نوروزی یکی از دغدغههای وزیر کشور بود و از دو جنبه افزایش تقاضای سفر و اولین سال استقرار دولت جدید اهمیت داشت.
وی با اشاره به اینکه گردشگری یکی از اولویتهای سیاست کلان کشور است مطرح کرد: در همدان هماهنگی خوبی را بین دستگاههای استان شاهد هستیم که مرهون تلاش همگانی است و اثر این همدلی در خدمترسانی به مردم هویدا میشود.
رییس ستاد خدمات سفر کشور در ادامه به اقدامات حوزه ستاد سفر اشاره کرد و افزود: امسال رویکرد جدیدی اتخاذ و تا حدی انجام شد، بر این اساس تلاش کردیم توزیع مکانی سفر به استانهای کمتر مطرح از دید عموم صورت بگیرد و در این راستا شهرهای جایگزین از طریق رسانهها اعلام و خوشبختانه با استقبال مواجه شد.
وی با بیان اینکه ستاد سفر نباید مختص به یک زمان خاص باشد عنوان کرد: محور گردشگری غرب کشور رویکردی است که برای استان همدان در نظر گرفته و در صددیم بتوانیم استانهای این مسیر را به عنوان مقصد جدید گردشگری معرفی کنیم.
رئیس ستاد خدمات سفر کشور به لزوم تعامل میراث فرهنگی و صدا و سیما اشاره کرد و گفت: معرفی جاذبههای گردشگری هر استان از طریق شبکههای دیگر استانها میتواند تاثیر خوبی در شناخت ظرفیتهای حوزه گردشگری داشته باشد و برای همدان نیز این موضوع باید در شهرهای پرجمعیت پیگیری شود.
وی عنوان کرد: ثبت جهانی “منظر تاریخی شهری هگمتانه تا همدان” اولویت اول این وزارتخانه است و وزارتخانه میراث فرهنگی سهمیه ۱۴۰۱ را به پرونده همدان اختصاص داده است.
شالبافیان در ادامه به مصوبات دولت در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: در قانون بودجه پیشنهاد و تصویب شد که هزینهکرد اشخاص حقوقی برای تولید محتوا و معرفی ظرفیتهای گردشگری به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی میشود و این بستر مناسبی است تا از ظرفیت مالی غیر دولتی در راستای معرفی استانها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه همچنین مقرر شد حوزه گردشگری به بخشی از اعتبارت دستگاههای اجرایی که در سایر زمینهها هزینه میشود، اضافه شود، افزود: مصوبه دیگر اولویتدهی به حوزه گردشگری در رابطه با اختصاص اعتبارات تملک شده در شورای برنامهریزی استان است.
رئیس ستاد خدمات سفر کشور با اشاره به اینکه همه این موارد ابزارهای مناسبی هستند که جهشی را در گردشگری همدان شاهد باشیم تصریح کرد: همدان برای اینکه بتواند از ویژگی فصلی بودن گردشگری رها شود و ظرفیت پایدار ایجاد کند باید رویداهایی را برگزار کند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی افزود: در این راستا تقویم رویدادهای ملی را ابلاغ میکنیم که استان همدان جایگاه ویژهای در آن خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: |
بررسی بایدها و نبایدهای گشایش دفتر یونسکو در همدان |
رقابت همدان و یزد در طرح شفا/ پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین “شهر فعال” کشور میشود |