به گزارش گفتمان: علیرضا قاسمیفرزاد صبح امروز و در دیدارهای خود با مدیران حفاظت محیط زیست و شرکت آب منطقهای اظهار کرد: یکیاز نعمتهای بزرگ خدادادی آب است که طی قرن اخیر، جفای جبرانناپذیر بسیاری در این حوزه به ویژه در برداشت نادرست، مصرف بیرویه و بدون برنامه صورت گرفته است.
وی گفت: با توجه به اینکه در وضعیتی بحرانی قرار داریم، مدیریت و برنامهریزی جدی نیاز است تا بتوان آب شرب و مصرفی مردم را به نحو احسن تأمین و حفظ کنیم.
استاندار همدان افزود: انتقال آب از سد تالوار به شهر همدان در راستای حل بحران و تامین آب مصرفی مردم در دستور کار قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: اقداماتی که برای تامین آب شرب همدان صورت میگرفت، سرعت و پیشرفت خوبی نداشت که تلاش ما این است با اقدام جهادی و انقلابی هرچه سریعتر این معضل بزرگ همدان برای همیشه حل و فصل شود.
قاسمیفرزاد ادامه داد: میزان مصرف آب و مقدار مورد نیاز برای واحدهای تولید، در یک سطح قرار دارد و این یک مشکل است که باید حل شود.
وی بیان کرد: با پیگیری مجموعه مدیریتی استان، توانستیم اعتبارات لازم را از وزیر نیرو برای پروژه جذب کنیم که در مقاطع مختلف مبلغ ۱۰۰ میلیارد، ۳۰۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانهها به این پروژه اختصاص یافت.
استاندار همدان تلاش مجموعه مدیریتی آب منطقهای با همه امکانات و توانمندی ر برای تکمیل و اجرای این پروژه قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: تامین آب شرب و مطمئن شهر همدان، مطالبه عمومی است که دستگاههای متولی باید سریعتر و با کار شبانه روزی به آن جامه عمل بپوشانند.
وی گفت: امیدواریم طبق برنامهریزی انجام شده، تا اول تابستان سال جاری پروژه انتقال آب از سد تالوار به شهر همدان به اتمام برسد.
قاسمیفرزاد در ادامه سخنانش با بیان اینکه تاکید شده گاز نیروگاه مفتح هر چهسریعتر تامین شود تا از سوخت مازوت که برای محیط زیست زیانبار است جلوگیری شود گفت: مجموعه دستگاههای استان به ویژه محیط زیست، باید فعالیتهای خود را منطبق با شعار سال، به سمت شرکتهای دانشبنیان و مبتنی بر اصول علمی سوق دهند.
وی تاکید کرد: کارخانههای سیمان استان نیز باید با نصب تهویهها و فیلترهای مخصوص، در راستای حفظ محیط زیست اقدام کنند.
بیشتر بخوانید: |
وزیر نیرو از طرح آبرسانی به همدان بازدید کرد |
سند توسعه استان همدان تدوین شده است/ هدفگذاری رشد اقتصادی ۷.۵ درصدی |
ثبت دیدگاه