سفرهای شهرستانی نقطه عطف مدیریت ارشد استان /پایان سفرهای شهرستان و آغاز فرایند تحقق مصوبات !
04 تیر 1401 - 9:54
بازدید 138
9
استاندار ایلام در حالی پایان سفرهای شهرستانی و آغاز فرآیند جدید در حوزه مدیریت ،یعنی فاز پیگیری تحقق مصوبات سفرهای شهرستانی را اعلام نمود که با سفر امروز خود ومعاونین و مدیران کل استانی ،سومین سفر خود به شهرستان محروم هلیلان بعنوان نقطه عطف مدیریت استان را به ثبت رسانید.
نویسنده : علی اصغر اسدی
پ
پ

گفتمان، علی اصغر اسدی :: یکی از اساسی ترین علل شکل گیری مشکلات که در حوزه مدیریت در رده های مختلف رسوخ کرده و تحت رسوب چالش های متعدد ظهور و بروز نموده است ،عدم ارتباط مستقیم و میدانی مدیران با مردم ،طرح ها و پروژه های در دست اجراست .

یقینا زمانی مدیر به طور مستقیم و به شکل میدانی در عرصه حاضر شود ،با حذف واسطه هایی که احیانا با گزارش های ناقص و فاقد بنیان از تصمیمات ناقص و بی بنیان جلوگیری می شود

تصمیماتی که احیانا بر پایه گزارشات خلاف واقع اتخاذ و با انعکاس نادرست نارسایی ها و کاستی های در مسیر اجرای طرح ها به مدیران بالادستی نه تنها به توقف طرح ها منجر می شود بلکه زمینه ساز بی اعتمادی و نارضایتی مردم از دولت ها ودر بعد کلان تری ساختار سیاسی کشور می شود

به طور قطع به هر اندازه که مدیر ارشد یک ساختار مدیریتی بطور مستقیم و میدانی در عرصه حاضر شده و با رویت میدانی موضوع و اتخاذ تصمیم در محل اجرای یک طرح را دنبال نموده و موانع پیش رو را حل و فصل نماید نه تنها طرح ها متوقف نخواهند شد بلکه عینی تر و بادید باز آن را استارت زده و شتاب اجرای طرح ها را موجب خواهد شد.

از سویی نیز وقتی مردم حضور مدیر صاحب اراده و اختیار را در کنار خود احساس نمایند و به طور مستقیم موانع و مشکلات را با وی در میان بگذارند ،این موضوع زمینه ساز اعتماد زایی و تزریق امید مردم به سیستم شده و با احساس همزاد پنداری خود در مسیر رفع مشکلات همراه خواهند شد.

نکته اساسی تر اینکه مدام که مدیران رده های پایین تر همواره حضور میدانی مدیران ارشد را در حوزه مدیریت احساس نمایند ،آسیب مخربی به نام گزارش کذب ،طفره و‌ یا شانه خالی کردن از زیر بار مسیولیت ها در ساختار مدیریت برچیده خواهد شد و امور اجرایی شتاب بخشی را تجربه خواهد کرد.

سفرهای های شهرستانی استاندار ایلام بعنوان عالیترین مقام اجرایی و آینه حاکمیت در استان را باید در همین راستای معنا کرد،اقدامی موثر که در کنار رسوب زدایی از وعده های نافرجام وشتاب بخشی به طرح های متعدد عمرانی و خدماتی ،تحقق برنامه ها و شعارهای دولت را منجر شده و روح امید را به جامعه تزریق می کند.

حسن بهرام نیا استاندار ایلام در حالی شش ماه مدیریت خود بعنوان مدیر ارشد استان را پشت سر می گذارد که با تاسی از شعار دولت جهادی و‌مدیریت میدانی امروز پرونده دوازدهمین سفر شهرستانی خود را در خطه محروم هلیلان بست.

شاید برخی به هر دلیل سیاسی ،زاویه دیدگاهی و یا عدم انطباق نوع تفکر و جا ماندن از پست و مقام بخواهد تفسیری متفاوت از هدف اصلی سفرهای شهرستانی عرضه نماید.

اما هیچ وجدان آگاه و صادقی ولو با وجود اختلاف دیدگاه با مدیریت ارشد استان نمیتواند این اقدام بی نیاز از هرگونه فرمول های ارزیابی استاندار ایلام را از این زاویه در معرض قضاوت قرار دهد که مدیر ارشد استان با حضور میدانی و جهادی خود در عمق مشکلات نمایی متفاوت از مدیریت مردم مدارانه را در معرض نمایش قرار داده است .

استانداری از روز تحویل صندلی مدیریت در استان محروم و‌پر ظرفیت ایلام ،دلسوز تر از هر ایلامی ،تمامی داشته ها و تجربه های مدیریتی خود را به میدان آورده تا در عمل رافع مشکلات مردم استان شده و با بهره گیری از مزیت های مغفول و رسوب زدایی از مشکلات استان ،توسعه را در میدان مشق نماید.

اگر تمامی عوامل در یک قضاوت غیر منصفانه هم دست در دست هم دهند تا کارنامه شش ماهه مدیریت حسن بهرام نیا در استان ایلام را به شکلی غیر واقعی در معرض قضاوت قرار دهد بازهم نمیتواند برشمارگان سفرهای در دستاورد استاندار به شهرستان های دوازدگانه ایلام آن هم در روزهای تعطیل پایان هفته چشم ببندد.

استاندار ایلام در حالی پایان سفرهای شهرستانی و آغاز فرآیند جدید در حوزه مدیریت ،یعنی فاز پیگیری تحقق مصوبات سفرهای شهرستانی را اعلام نمود که با سفر امروز خود ومعاونین و مدیران کل استانی ،سومین سفر خود به شهرستان محروم هلیلان بعنوان نقطه عطف مدیریت استان را به ثبت رسانید.

استاندار امروز در نشست اداری آخرین سفر شهرستانی خود ،از فاز دوم اولویت مدیریتی خود پرده برداری کرد به این مضمون که مدیران دستگاههای اجرایی منبعد در یک پروسه زمانی مشخص باید تحقق مصوبات این سفر به عنوان وعده صادق را بعنوان یک خط مشی مدیریتی در دستور کار قرار دهند.

تفاوت شیوه مدیریت بهرام نیا زمانی متمایز تر از قبل خود را نشان می دهد که با پایان سفرهای عملگرایانه خود به شهرستان ها ،فاز عملیاتی این سفر به معنای ساده تر پیگیری برای به ثمر رسیدن وعده ها و مصوبات این سفرها ،هرگونه تردید یا تفسیر مغرضانه و حتی دلسوزانه از نتیجه سفرهای شهرستانی را زدود.

باید به این باور برسیم که برای مدیری که با درک درست و منطقی از شرایط ،یک پایش در وزارتخانه ها برای گسیل اعتبارات به استان باشد و پای دیگرش آن هم در روزهای تعطیل هفته در عمق مشکلات مردم استان ،دلیلی جز دلسوزی و گام نهادن در مسیر صداقت نمی توان برای آن تراشید.

ساده تر بگوییم مگر ما مردم و نخبگان و‌کنشگران، غیر از مردمی بودن ،درک مشکلات مردم ،حضور در بین مردم ،پیگیری مجدانه و دلسوزانه مردم و تلاش برای برداشتن موانع از مسیر توسعه استان چیز دیگری از یک مدیر با هر تفکر و دیدگاه سیاسی مطالبه می کردیم ؟! بینی و بین الله این مولفه ها در این مرد نهاوندی مدیر استان مشهود است .
نگارنده با حفظ مشی انتقادی خود از مدیران ،صرفا با تکیه بر مشاهدات میدانی خود از عملکرد استاندار ،تنها ویژگی هایی را بر شمرده که دیده است ولاغیر !

بیشتر بخوانید:
بررسی مولفه های مدیریتی استاندار ایلام با نگاهی به انتظارات مردم /بالفعل سازی ظرفیت مرزی استان با بهره گیری از دیپلماسی همسایگی
“همدلی”کلید واژه سخنان امروز استاندار ایلام/بهرام نیا زیرکانه پاسخ برخی مواضع وحدت شکن را داد
دغدغه واقع گرایانه استاندار ایلام :اگر بحران را مدیریت نکنیم ،بحران ما را مدیریت خواهد کرد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.