به گزارش گفتمان: فرهاد بختیاری فر اظهار داشت: از مهم ترین روشها در تامین ذخایر آبی بحث بازگردانی و استفاده از پساب فاضلابی است که در این بخش استان توان تولید ۸۰۰ تا ۹۰۰ لیتر در ثانیه را دارد.
بختیاریفر با بیان اینکه به زودی برنامه مشخصی از قطعیها آب شرب شهری اعلام خواهد شد، عنوان کرد: برای عبور از بحران آب استان نیازمند فرهنگسازی در مصرف هستیم.
وی همچنین ادامه داد: برای اینکه بتوانیم از منابع ذخیره آبهای زیرزمینی حفاظت کنیم از سال ۹۵ تاکنون با انتقال پساب به نیروگاه شهید مفتح، ۵۰ میلیون متر مکعب آب به این نیروگاه داده شده است که از طریق تولید پساب و بازگردانی فاضلاب است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به سهم آب فولاد ویان، پتروشیمی هگمتانه و سایر صنایع استان از تولید پساب بیان کرد: حدود ۵۵۰ لیتر در ثانیه آب از طریق تصفیه فاضلاب و پساب به پتروشیمی هگمتانه و شرکت ویان داده میشود و ۳۰۰ لیتر نیز در روردخانههایی از جمله امزاجرد رهاسازی میشود.
بختیاریفر با بیان اینکه همدان در زمینه بازچرخانی آب عملکرد خوبی دارد تاکید کرد: در استان ظرفیت تولید هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب از تصفیه فاضلاب و پساب وجود دارد که در حال حاضر به تولید ۹۰۰ لیتر بر ثانیه رسیدهایم و بخش زیادی از آن در صنعت مصرف می شود.
وی در ادامه تامین آب در شرایط موجود را بزرگترین چالش شرکت دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم با عنایت خداوند و همکاری بین دستگاهی هرچه زودتر تامین آب از تالوار صد درصد به بهره برداری برسد و بتوانیم مشکلات تنش آبی را به حداقل برسانیم.
بیشتر بخوانید: |
استاندار همدان خواستار جلوگیری از برداشت بیرویه آبهای زیرزمینی شد |
استان همدان به کارگاه بزرگ عمرانی و سازندگی تبدیل شده است |