به گزارش گفتمان: «محمدجواد خجسته» روز یکشنبه در نشست قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه، افزود: موضوع استحصال آب از رطوبت هوا سال هاست در دنیا اجرا می شود و در ایران نیز در دانشگاه علم و صنعت و برخی شرکت های دانش بنیان، مطالعات و اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: در استان کرمانشاه نیز با توجه به خشکسالی حاد سال های اخیر، این راهکار باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در همین راستا قصد داریم با بهره گیری از تجربیات دیگر استانها، مقدمات اجرای آن را در نقاط دورافتاده و بحرانی استان فراهم کنیم.
خجسته در دنباله سخنانش بر ضرورت فرهنگ سازی پیرامون مصرف صحیح آب از طریق صدا و سیما و دیگر رسانهها عنوان کرد: متاسفانه ۳۰ تا ۴۰ درصد آب شرب شهر کرمانشاه به دلایل مختلف پرت می شود.
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری کرمانشاه در ادامه گفت: دستگاه های متولی موظف هستند با همکاری صدا وسیما برنامه های منظمی پیرامون آثار بحران خشکسالی و ضرورت مدیریت مصرف ارائه دهند.
وی در ادامه عنوان کرد: بخش مهمی از آب شرب شهر کرمانشاه از طریق چاه تامین میشود و در این شرایط کنترل برداشت از دشت بالادستی میاندربند یک اولویت مهم است.
خجسته همچنین بر قطع و جمع آوری انشعاب های غیرمجاز از خط آب شرب شهر صنعتی کرمانشاه طبق مصوبه قرارگاه آب شرب تاکید کرد و گفت: بخشی از این انشعابات غیرمجاز، قطع شده و باید طبق مصوبه قرارگاه عملیاتی آب بقیه انشعابات هم قطع و جمع آوری شود.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۳۷۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد بیش از ۳۰۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.
بیشتر بخوانید: |
کرونا و خشکسالی از چالشهای جدی کرمانشاه است |
خشکسالی عامل اصلی خشک شدن “سراب نیلوفر” |
ثبت دیدگاه