جراحی نادر بر روی یک نوزاد ۱۲ روزه در بیمارستان امام علی (ع) کرمانشاه انجام شد
06 خرداد 1402 - 13:22
بازدید 105
5
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: جراحی نادر و فوق تخصصی بر روی نوزاد ۱۲ روزه با تشخیص COA در بیمارستان امام علی (ع) کرمانشاه با موفقیت انجام شد.
منبع : ایرنا
پ
پ

به گزارش گفتمان: «حامد بهرامیان» افزود: در یک جراحی نادر، در بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق امام علی (ع) کرمانشاه نوزاد ۱۲ روزه با تشخیص COA (کوآرکتاسیون آئورت Coarctation of the Aorta) با موفقیت پس از دسترسی به محل تنگی شریان آئورت بالون زده شد.

وی اضافه کرد: کوآرکتاسیون آئورت (Coarctation of the Aorta) به تنگی قسمتی از دیواره آئورت گفته می شود که موجب انسداد جریان خون سرخرگی می‌شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این بیمار روز گذشته تحت تنفس مصنوعی از بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی با آمبولانس به بخش آنژیوگرافی بیمارستان امام علی (ع) منتقل شد و توسط ۲ تیم پزشکی شامل فلوشیپ فوق تخصصی اینترونشنال قلب بیمارستان امام علی (ع) و فوق تخصص قلب اطفال بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی و همکاری بسیار خوب کارکنان مجرب آنژیوگرافی بیمارستان امام علی( ع) پس از دسترسی به محل تنگی شریان آئورت، بالون زده شد.

وی در پایان افزود: پس از انجام این جراحی، نوزاد با حال عمومی خوب دوباره به بخش NICU دکتر محمد کرمانشاهی منتقل شد.

ارائه خدمات ماهیانه به حدود ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در بیمارستان امام علی (ع) کرمانشاه

بیمارستان امام علی (ع) در سال ۱۳۷۸ به عنوان اولین مرکز جراحی قلب و آنژیوگرافی در غرب کشور آغاز به کار کرد و با ارتقای کمی و کیفی خدمات تشخیصی و درمانی در سال های اخیر به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی تحقیقاتی و درمانی منطقه غرب کشور خدمات تخصصی و منحصر به فرد را در زمینه قلب و عروق ارائه می دهد.

مدیر بیمارستان قلب و عروق امام علی (ع) کرمانشاه به خدمات این بیمارستان به چهار استان غرب کشور اشاره کرد و گفت: این بیمارستان تخصصی ماهیانه به حدود ۶ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات درمانی ارایه می دهد.

دکتر «بهزاد حیدرپور» بیان داشت: بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق امام علی (ع) کرمانشاه تمام جراحی و خدمات حوزه بیماران قلبی عروقی به جزء پیوند قلب انجام می دهد و در ماه حدود ۵۰ تا ۶۰ عمل جراحی، ۵۰۰ تا ۶۰۰ آنژیوگرافی، ۱۵۰ آنو ژپلاسی با تمام خدمات و مراقبت های ویژه دیگر انجام می دهد و کاملا خودکفا است.

وی در ادامه به فعالیت ۵۰ متخصص و فوق تخصص، ۷۱۶ پرسنل شامل ۴۱۰ پرستار، ۳۳ کارشناس علوم پزشکی، ۱۶ رادیولوژیست، ۱۵ پزشک عمومی ، ۹ کارشناس هسته و سه گروه جراحی قلب این بیمارستان اشاره کرد.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.