به گزارش گفتمان: احمد بختیاری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: پیش بینی تولید ماهی خوراکی تا پایان سال هفت هزار تن، ماهی زینتی و زالو طبی پنج هزار و ۲۵۰ هزار قطعه و بچه ماهی ۲۱ میلیون قطعه است.
این مسوول یادآور شد: اعتباری معادل پنج میلیارد ریال در راستای آموزش و ترویج پرورش و مصرف ماهی در استان در نظر گرفته شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاوزی استان همدان گفت: به منظور ترویج فرهنگ سازی مصرف ماهی سه هزار نفر روز دوره آموزشی در همدان گذرانده شده است.
وی ادامه داد: به منظور افزایش سرانه مصرف و ترویج فرهنگ مصرف ۱۲۰ دوره آموزش تئوری و عملی طبخ آبزیان در ۱۰ شهرستان همدان برگزار شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: هشت جشنواره طبخ آبزیان در شهرستانهایی چون نهاوند، همدان، درگزین، اسدآباد، فامنین، کبودراهنگ و تویسرکان برگزار شده و تا پایان سال سه جشنواره دیگر در شهرستانهای ملایر، رزن و بهار برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: در جشنواره طبخ غذاهای دریایی بیش از ۵۰ نوع غذای دریایی طبخ میشود و هر جشنواره با حضور بیش از ۳۰۰ نفر شرکت کننده و مسئولان برگزار میشود.
بختیاری اظهار کرد: امسال ۷۵۰ نفر روز آموزش برای آبزی پروران در قالب ۳۰ دوره آموزشی مقدماتی و تخصصی برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه دو همایش در راستای مقابله با کم آبی، بهرهوری آب و افزایش تولید در واحد سطح با استفاده از تکنولوژی نانو اکسیژن و توربین عمود محور تولید برق نیز برگزار شده است، تصریح کرد: علاقه مندان و پرورش دهندگان ماهی میتوانند از همایشها و دورههای آموزشی بهرهمند شوند.
بیشتر بخوانید: |
پیشی گرفتن ۱۳ میلیون دلاری صادرات کالا در همدان نسبت به واردات |
جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان همدان برگزار شد |
ثبت دیدگاه