فرمانده مرزبانی استان کردستان گفت: اگر اقدام کولبران قانونی و در چارچوب وظایف باشد مرزبانی امنیت آنها را بر عهده خواهد گرفت تا به شکل قانونی و در کمال امنیت به کولبری خود بپردازند.
به گزارش گفتمان زاگرس:سردار علیرضا مرزبانی اظهار کرد: طبق بند ۸ ماده ۴ قانون ناجا، مرزبانی به عنوان ضابط قانون، مبارزه با انواع قاچاق و جرائم مشهود، مبارزه با گروهک های معاند تروریستی مسلح ضد نظام جمهوری اسلامی، کشف جرم، تعقیب، توقیف و دستگیری مجرمیین، مرتکبین و متهمین انواع جرائم مرزی و امنیتی، تعقیب، توقیف و دستگیری مجرمین، مرتکبین و متهمین انواع جرائم مرزی و امنیتی، تردد افراد بدون مجوز قانونی از مرزهای غیرمجاز، خصوصاً مبارزه با انواع قاچاق اعم از سلاح و مهمات، انسان، مواد مخدر، مشروبات الکلی، ورود هرگونه کالا غیر از مبادی ورودی و خروجی مرزهای رسمی، خصوصاً حمل کالاهای ضد امنیتی، ضدفرهنگی و کالاهای ممنوع المعامله (مشروبات الکلی)، و…، را به عنوان رسالتی بزرگ بر عهده دارد.
وی افزود: مرز طبق قانون تعریف دارد و هرگونه تردد غیرمجاز در مرز جرم تلقی میشود، بعضا مصاحبههایی را شاهدیم که آگاهانه و ناآگاهانه عنوان میکنند که مرزبانی با کولبران برخورد کرده در صورتی که کولبر مجاز مورد حمایت مرزبانی است.
فرمانده مرزبانی استان کردستان بیان کرد: اگر اقدام کولبران قانونی و در چارچوب وظایف باشد مرزبانی امنیت آنها را بر عهده خواهد گرفت تا به شکل قانونی و در کمال امنیت به کولبری خود بپردازند.
وی ادامه داد: کولبر فردی است که در زمان و مکان و روز مشخص به جابه جایی کالایی مشخص مبادرت میورزد و عملکردش با نظارت مرزبانی است، اما وقتی فردی در نیمه شب در درهها و ارتفاعات تردد غیرمجاز دارد و گاها با مرزبانی درگیر شده و اقدام به تیراندازی میکند مسلم است که کولبر نیست؛ اگرچه با “کوله” خود اجناس غیرمجاز،ضد فرهنگی، مشروب، اسلحه و مهمات را حمل میکند.
سردار مرزبانی یادآور شد: برخی اظهارنظرها و انتقاداتی بر علیه مرزبانی است که نباید تلاش شبانهروزی و مستمر سربازان، درجهداران و مرزبانان ما که در شرایط سخت خدمتگزاری میکنند با اظهارنظرهای نادرست زیر سؤال برود.
ایسنا